Oldalak

2021. november 17., szerda

9. Szülinapi Pixibox 🎁🎁🎁

Amikor olvastam a Pixibox hírlevelében , hogy hamarosan jön a  9. szülinapi Pixi egyből felcsillant a szemem , mikor pedig láttam, hogy Apivita és Uriage termékek is helyet kapnak a dobozban ... tudtam , hogy ez a doboz mindenképp kell nekem. 😍 Szerencsére sikerült is lecsapnom rá . Ha kíváncsi vagy , hogy miket is rejtett , görgess tovább ... 😉😊



Így néz ki a doboz belülről , ahogy kinyitjuk . 😊




Természetesen most is kapunk egy Pixi magazint , melyben a  Pixiboxban található termékekről olvashatunk  érdekes infókat . Emellett még kapunk egy tájékoztatót , leírást is. 






Igaz , hogy nem a Pixiboxban lapult viszont kaptam egy termékmintát is , még pedig a Schüssler márkától  egy Feszesítő Lifting arc- ás dekoltázskrém mintát , amit mindenképp kifogok próbálni. 




Akkor most már rá is térek a Pixibox doboz tartalmára ...

Erborian Bamboo Creme Frappée Day Fresh Gel 
  5ml ( mini termék ) 

Ez egy hidratáló , élénkítő gél állagú arckrém , mely nedvességgel tölti fel a bőrt , és főként kombinált bőrre ajánlott. Ami szuper hiszen ezek szerint pont az én bőrtípusomnak megfelelő. 




Estée Lauder Youth Revitalizing Supreme + szett hidratáló krém + szemkörnyékápoló 
( 7 + 5 ml mini szett ) 

A termékek felveszik a harcot az öregedés összes látható jelével , elősegítik a kollagén termelődést . Így a ráncok láthatósága csökken , a bőr üde , feszes és ragyogóbb lesz. 






Apivita arctisztító Black Detox arc- és szemkörnyéktisztító gél 
( 50 ml utazó méret ) 

Nos ezt a terméket nekem már volt szerencsém kipróbálni , egyébként oda meg vissza voltam tőle 😍 de inkább olvasd el az erről szóló bejegyzésem




Uriage Termal kézkrém 
( 50 ml teljes kiszerelés ) 

Ez a kézkrém ígérete szerint nem zsíros, könnyű állagú , ugyanakkor remekül hidratálja és puhává varázsolja a kezeinket , és nem mellesleg erősíti a bőr barriert. Az Uriage termékekben eddig én még nem csalódtam , nagyon remélem , hogy ez a kézkrém is kedvenc lesz . 




Avon Anew regeneráló szérum Protinollal 
( 30 ml teljes kiszerelés) 

Segít 2 kollagén típus termelődését serkenteni , niacinamid tartalma segít a bőr megújulásának folyamatában , így akár 7 nap alatt  felveszi  a harcot a bőröregedés ellen. Nos ez így nagyon jól hangzik, le fogjuk tesztelni. 




Elizabeth Arden Green Tea Edt 
( 50 ml teljes kiszerelés ) 

Hozzám a Pomegranate verzió érkezett , melyet a nevéből adódóan a gránátalma inspirált . Egy nagyon friss , vibráló , gyümölcsös illatról van szó , melyet én inkább melegebb időben viselek szívesen , tehát tavasszal biztosan sokszor fogok érte nyúlni. 





Összegzés : Nekem ez a Pixibox nagyon tetszik, nagyon örülök, hogy sikerült beszereznem , egyáltalán nem bánom , hogy megrendeltem, viszont azt tuti , hogy nagyon sajnálnám ha lemaradtam volna róla. Alig várom a kövi Pixit , viszont a posztban szereplő termékekről még fogtok hallani általam hamarosan...😉

Mit gondoltok ?
Nektek , hogy tetszik ?
Esetleg ti is beszereztétek ?

Rena

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése