Oldalak

2021. november 5., péntek

Férfi válasz ! 🔞 Avagy interjú a pasikkal 🔥🔥🔥

Nem rég az Instagram oldalamon megkértem a Nőket , hogy tegyenek fel olyan kérdéseket , melyeket eddig nem mertek megkérdezni egy férfitól , avagy megkérdezték ugyan , de a válasz vagy elmaradt , vagy csupán  mindenről árulkodott csak éppenséggel az őszinteségről nem. Nos a csajok fel is tették a kérdéseiket én pedig   😇 vállalva a lehetetlent megkértem pár  férfi ismerősöm , hogy válaszoljanak ezekre. 🔥


Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy kaptam egy-két semmit mondó választ , volt aki elszórakozott ezen , viszont voltak olyan férfiak is akik nagyon szívesen válaszolgattak , sőt nagyon is tetszett nekik, hogy meglettek kérdezve. Na most ha nem baj akkor csak az intelligens válaszokat osztanám meg veletek , mivel ezek valóban tanulságosak. 




Mi az a tulajdonág ami a legjobban megfog egy nőben ?


  • Ami legjobban megfog egy női külsőben egy bájos arc, barna szem. Belső tulajdonságban az intelligencia, tudatosság, nyíltság.
  • Első ránézésre, külső tulajdonságok, amik megtudnak fogni egy nőben, nagyjából mindene. Az alakja, az arca, keze, haja, szája, hangja, körme, bármi. Akar a parfümje illata is. Ami a legjobban megfog a küllemeben, az ezek közül bármelyik lehet. Belső tulajdonságok közül az intelligencia, higgadtság, kiegyensúlyozottság, vidám közérzet, ha lehet vele tartalmasan, hosszan beszélgetni, tájékozott, okos.
  • Belsőnek a szolid intelligencia. Nem a harsány arrogancia, de egy-két elmés megjegyzés a megfelelő helyen, egy-két megnyilvánulás, mi eszességet s intelligenciát sugall, le tud venni a lábamról. Valamint a hűség és a családcentrikusság. Szeretem, mikor egy nő házias, szeretem nézni, ha egy gyerekkel játszik, azt sugallja, hogy meg tudja teremteni a családi tűzhelyet. Külsőnek szeretem a feltűnő hölgyeket. Ez is belső tulajdonságot tükröz. Az extravagancia, spontaneitás megfűszerezi az életet. Egy magasszárú bakancs, egy szoknya, zöld tincs a hajban, piercing a fülben, orrban kedvemre való. Feltéve, ha önazonos. Viszont dacot, egyenességet és életvidámságot is sugároz egyben.De mindenekelőtt legyen nőies a hölgy. Szeretem az önazonos és nőies nőket.
  • Mi pasik vizuális lények vagyunk, tehát a külső az ami elsőként megfog, mivel a belső tulajdonságait csak ezután ismerhetem meg. Igazából inkább a babaarcú lányokat szeretem , aki igényes önmagára. Ez alatt azt értem , hogy oda figyel arra , hogy olyan ruhákat viseljen melyek előnyösek számára , nem kell , hogy csontsovány legyen, de azért ne guruljon. Meg inkább a természetes szépség ami megfog. Belső tulajdonságok közül azt szeretem ha kimondja amit akar, nem kertel , nem veszi be a sz.rt senkitől !
  • Hm... én mindig azt hittem, hogy sokat jelent számomra a külső. De ! Kettő éve rájöttem , amikor is összejöttem egy lánnyal akit gyerekkorom óta ismerek, és kicsit sem volt az esetem , hogy nem is így van ez. Ő mivel fogott meg ? Azzal , hogy kedves , ártatlan, lehet vele beszélgetni és, érezteti velem, hogy értékes vagyok a számára.



Fontos-e a női igényesség? Haj, köröm, cipő, stb.

  • Igen, számomra fontos. Múltkor pl. egy társaságban, láttam, hogy egy egyébként igényes hölgyön lyukas zokni van. Persze lehet, hogy akkor lyukadt ki, de akkor is kiábrándító volt kicsit. Viszont a legfontosabb az önazonosság, hitelesség és a minőség. Hogy szemléltessem, két példa: Az a nő, aki hosszú szőkére festett hajjal, műszempillával, műkörmökkel csillogós táskával, műbőrnaciban, műbőr magassarkúban, szőrmekabátban várja a metrót, számomra taszító. Egyrészt mert ez a sok csillogás felszínességét sugall, lehet kívül fel van díszítve, de belül üres. Másrészt, mert minden mű. Nagyon sokat elárul az emberről, hogy mit hord, milyen anyagú ruhákat. Ha minden eldobható és műanyag, az nem pénz kérdése. Az igényesség kérdése. A másik hölgy mondjuk vállig érő barna hajat visel, vászoncipőt, kopott bőrdzsekit, farmert, hátizsákot. Számomra vonzó. Egyszerű, tiszta, önazonos, hiteles, minőségi. Szereti az örök darabokat, ad magára, de nem viszi túlzásba. Egy kopott bőrcsizma szexibb, mint egy fényes kínai gumicsizma. Az a nagyon divatos mostanában, ahogy látom. Szóval egyszóval igen. Fontos.
  • Fontosak az apró részletek, de még fontosabb az egyensúly. Fontos az igényesség, de nem kell a túlzott pedantéria és tökéletes megjelenés. Nekem nem kell a tökéletesség, az összkép a fontos. Mi fiúk csak 16 színben látunk és nem tudjuk mi a különbség a blézer és a blúz között, két centi levágása a hajból még nem fog feltűnni.
  • Nagyon érdekel. Nem szeretem az igénytelen nőket. Egy no adjon magara, alapvető higiéniat tartsa be. Az ápoltsag alap. A smink nem napi elvaras nálam, ahogyan a haj sem, szeretem, ha szépek a no körmei, festettek, ha nőies. Mindenképpen elvaras nálam.
  • Igen ! 
  • Mindenképp !
  • Persze , nincs annál taszítóbb , mint amikor egy nőnek 10 cm -es lenövése van, le van rágva a körme , gyűrött, szakadt ruhában mászkál... 




Miért van az, hogy a pasik nem értik meg a nőket, pedig nem is olyan bonyolultak, és miért nem romantikusak?

  • A nők nem értik meg a pasikat! 😊 De erre már rájöttem miért, alapvetően másképp működik az agyunk. A nők érzelem alapúan döntenek, a férfiak racionálisan. Pl. 2X2 néha öt. Ha ezt egy nő hallja akkor elönti valami furcsa érzés és kicsit romantikusan mosolyogva anélkül, hogy bármi összefüggő gondolata lenne, mondja azt rebegve, hogy IGEN így van. Ha egy férfi hallja ugyan ezt akkor csak ennyit mond, MIÉRT? Őszintén nem értjük. De ha hozzátesszik azt, hogy Juliska még hozott egyet menetközben, mert volt neki tartalék a raktáron, akkor helyeslően bólogatunk és egyetértünk, hogy 2x2 néha így 5. Nekünk okok kellenek és összefüggések, nektek érzések. Mars és Vénusz! Azért nem vagyunk romantikusak, mert minden nőnek más a szeretet nyelve. Tessék elmondani, mi az amire vágytok, mert valakinek a rózsa jön be valakinek, a mosogatás, másnak a séta. Néha félek, hogy nem értékelik a romantikus erőfeszítéseim.
  • Teljesen máshogy gondolkodik egy férfi és egy nő. Pont úgy nem értik meg a férfiak a nőket, mint ahogy megszületett ez a kérdés. Hiszen te sem érted meg, hogy a „pasik” miért nem értik meg. :D Szerintem a férfiak zöme romantikus. Max az nem abban nyilvánul meg, hogy zs kategóriás, nyálas romi filmeket néznek. De a szeretetnek, tiszteletnek, törődésnek számos megnyilvánulási formája lehet. 😊Azt hiszem a kulcs az általános és az érzelmi intelligencia. A férfiaknak is ki kell jönni abból a szubkultúrából, ahol élnek, s abból a berögződésből, ahogy szocializálódtak. Fel kell ismerni, hogy mire van szüksége a nőnek, a kapcsolatnak, úgy, hogy ő se sérüljön közben és nem kell hamis férfiképeket követni, megjátszani az alfahímet, mert „azt úgy kell”. Nem úgy kell, de előtte magunkkal kell rendben lenni, hogy utána adni is tudjunk a másiknak.
  • Szerintem van akiben van romantika, van akiből hiányzik. Akiben van azokban sem feltétlen annyi van, mint amennyit elvárnánk tőle. Az, hogy miért nem érti meg egy pasi a nőt, számos oka lehet, pl: érzelmi intelligenciája alacsony, ösztönei, testi vágyai hajtják csak, stb.
  • Azért , mert ti nők általában duzzogtok , vagy hisztiztek, ahelyett , hogy kimondanátok amit akartok , vagy amit éreztek. Mi mások vagyunk mint ti. Mi az egyenes beszédet értjük. 
  • Kedves hölgyek ! Romantika ? A mai világban ha egy férfi romantikus akar lenni veletek, annak rögtön új nevet találtok ki. A név pedig a Papucs !


Mit tartanak egy nőben vonzónak? Inkább karrierista vagy családcentrikus? Legyen házias vagy inkább sikeres? Miért nem tudják elfogadni ha sikeresebb , mint ők ? 


  • Hm ... kicsit mindkettő ! Ne várja el , hogy eltartsák, igen is tudjon megállni a saját lábán pasi nélkül is , ugyanakkor legyen gondoskodó anya is egyben. 
  • Büszke vagyok arra , hogy a barátnőm sikeres vállalkozó , csak úgy, mint én. Ugyanakkor nem egy konyhatündér , de még sem érzem azt , hogy nem lenne családcentrikus. A mai világban nem csak unaloműzés céljából járnak az emberek vendéglőbe. 
  • Hát nem tudom... szerintem engem zavarna....
  • Szeretem, ha egy nő házias. Ne okozzon gondot a sütés, főzés, takarítás mosogatás. Nem várom el, hogy mindig ő csinálja, de ne okozzon gondot neki. A háziasság nekem a jó anyaságot vetíti előre. Vonzó egy szép arc, csinos test, szép fenék. A sztereotipakkal ellentétben sokadlagos a mellméret, de inkább a kisebb, formását tartom vonzónak. Vonzó a szép, hosszú, ápolt haj. Vonzó az intelligencia és az önállóság. Nekem vonzó, ha egy nő tisztában van saját magával, van önismerete, vannak céljai.
  • Vonzó az intelligencia, a kedvesség, az enyhe flört. A nemet mondás képessége. Nem nagy dolog egy férfit rávenni egy szexre. A férfiaknak könnyen elborul az agya. Sajnos. De amellett dönteni elvek mentén, hogy én megteszek vagy nem teszek meg valamit, az vonzó, jellemességet, s következetességet sugall. Vonzó, ha valaki igazi nő. Finom, udvarias, művelt, kicsit incselkedő, kicsit elérhetetlen. Mindenképpen családcentrikus. Bár annyira nem gondolom, hogy a kettő kizárja egymást. Nem a nő dolga egyedül fenntartani egy háztartást. Ő is dolgozhat, fejlődhet, egy házasság két ember szövetsége. Nekem sem fog letörni a kezem, ha elmosogatok, vagy vacsorát készítek, ha ő sokáig dolgozik, vagy tanul. Viszont egy nő tudja megteremteni az igazi otthont, a családi tűzhelyet. Mindenképpen vonzó, ha szereti a gyerekeket, ha akar is gyereket, családot, házasságot, ha néha süt egy sütit, vagy váratlanul leszervez egy családi kirándulást. 😊Nagyon jó kérdés. Valami ősi dolog ez szerintem. A tesztoszteron. A dominancia. A vezér szerepe. Engem is zavar, hogy ha egy nő gazdagabb vagy sikeresebb, vagy többet fizet, mint én. Nem vagyok irigy, nem sajnálom tőle, inkább motivál. De itt is disztingválnék. Van egy milliomos hölgy ismerősöm, aki külföldön sok pénzt keresett, meg örökölt is. De mégsem zavar. Az a pénz a számlán van, az övé s dolgozik a párjával, de ha az én párom lenne sem zavarna. Van egy orvos hölgy. Asszem fullra szerelmes belém. De zavar. Zavar, hogy hétszámjegyű a fizetése, hogy szalonból kihozott autóval jár, miközben én egy tizenöt éves Forddal. Megosztaná velem, de én nem bírnám. azt hiszem férfiasságomban sérülnék. És ez nem férfi dominancia, nem a nőről szól és nem a nő elnyomásáról. Ez egyfajta belső harc. A belső ének közötti harc s egyedül a férfiról szól, nem másról. Nem csoda, ha a nők nem értik meg, szerintem mi sem tudjuk egzaktul megfogalmazni.
  • Nekem fontos, hogy házias legyen egy nő, tisztan tartsa, tartsuk a környezetünket es hogy tudjon főzni es főzzön is. Bármiben segítek neki, megoszthatjuk a házimunkát, de legyen meg benne a háziasság.  A sikerről...  engem ez sosem zavart, sőt büszke voltam rá, amikor ilyen volt. Most is elmondhat. Szerintem kissebségi komplexus es begyepesedett gondolkodás miatt nem tudjak elfogadni férfiak ezt, bar nyilván jobban esik egy férfinak, ha ő “tarthatja el” a családját es nem fordítva, de ha ez nincs igy es a másik fél van jobb pozícióban, nem feltétlen kell ezen bosszankodni. Akkor más területen kell behoznunk a “lemaradást” (gyerek nevelés, ház körüli munka).




Hogyan dolgozol fel egy szakítást, volt, hogy megbántad-e? Folyamatok?

  • Azt gondolom, hogy egy kapcsolat olyan, mint egy drog. A másiktól folyamatosan kapod a boldogsághormont, de ha egyszer csak megvonják a forrást, borzasztóan üres leszel. Természetes, hogy ilyenkor a pozitív élmények értékelődnek fel s maradnak terítéken, a negatívak elhalványulnak. De szerintem érdemes helyén kezelni a dolgokat, s tudomásul venni, hogy ez a szervezet s az érzelmek játéka. Nem valós. És elmúlik. S ami egyszer rossz volt, soha nem lesz jó. Mert az ember az alapvető személyiségét nem tudja megváltoztatni. S az első kapcsolat is a személyiségtől ment tönkre. Lehet erőlködni, lehet sémákat, szokásokat felvenni, de az álarc lesz. S előbb utóbb kibukik az ember eredeti mivolta, s megy minden elölről. Felmelegítve csak a töltött káposzta jó. De tényleg. Meg még néhány étel. Max. Folyamatok: Amikor én szakítottam, akkor megfogalmazódott bennem, hogy ez így nem jó, szakítottam, majd megkönnyebbültem. Kicsit sajnáltam a lányt, de nem szerettem. Egyszer voltam nagyon szemét, amikor visszamentem ahhoz a lányhoz, akivel korábban szakítottam, mert velem szakítottak és nekem jól esett, hogy van ott valaki. De én nem szerettem őt, ő viszont engem igen. Nyilván szakítottam vele egy idő után. Amikor velem szakítottak, akkor nagyon szomorú voltam, volt, hogy sírtam is. Megpróbáltam visszaszerezni a hölgyet. Néha kavartunk is később, de az kb. olyan sztori volt, mint ahogy én mentem vissza egy olyan lányhoz, akit nem szerettem. Egyszer Barney azt mondta az „Így jártam anyátokkal” c. sorozatban, hogy a női melleket csak még több női mellel lehet ellensúlyozni. :D Ez szerintem valamilyen szinten igaz, bár csak annyira, hogy jó, ha van egy pótlék. Aki érzelmileg és szexuálisan támogatja az embert. Ez minkét nem részéről igaz szerintem, de az is, hogy az a pótlék tényleg csak pótlék. Megpróbálja betölteni az űrt. De nem a saját személyiségéért fogom szeretni jó eséllyel, hanem csak keresem benne azt, akit elvesztettem. Megbántam-e? Nem. Akivel én szakítottam azt nem, s idővel azt sem bánom már, ha velem szakítottak. Az tényleg nem volt jó úgy. Egyik sem. Nem érdemes erőltetni. Ne a szíved vezessen, hanem te vezesd a szívedet!
  • Ha én szakítok akkor felszabadító érzés újra egyedül lenni, hiszen már akkor nem volt jó az a kapcsolat. Mindig van egy kis sajnálat a nő iránt, de az nem segít senkin. Hagyok időt magamnak, hogy egyedül legyek, aztán jöhet a társasági program. Nem szoktam megbánni a dolgokat. Utólag változnak az emlékek, de mindig tudatosítom magammal, hogy ott akkor az volt a megfelelő döntés. Hiszek abban, hogy mindig jobb jön. Amikor velem szakítanak az már nehezebb dolog. Mindig érzi az ember, hogy valami nem kerek csak nem akarja észre venni. Nem sokszor történt meg ez velem, de amikor igen akkor a gyász tipikus 5 szakaszát élem át, nem egyforma intenzitással. Tagadás, harag, alkudozás, depresszió, elfogadás. Általában a tagadás és az alkudozás a legkevésbé erőteljes, hiszen tagadni nincs értelme a szakítást amikor már megtörtént, az alkudozás meg elég megalázó tud lenni hosszútávon. Így marad a harag ami felváltva szól a hölgynek aztán magamnak, a depresszió, amit nem kell ragozni. Aztán egyszer csak túl van rajta az ember. 😊

  • En a szakitást nehezen dolgoztam fel mindig is, eléggé ragaszkodó vagyok, a szó jó értelmében. Általában engem hagytak ott, hetekig, hónapokig rosszul éreztem magam miatta. Előfordult, hogy én szakítottam és megbántam.

  • Nem bántam meg eddig egyik szakításom sem, mert előtte mindig alaposan átgondoltam, mérlegeltem. Amikor velem szakítottak , először volt, hogy nagyon fájt majd pár hét múlva már mással vígasztalódtam. De olyan is előfordult , hogy egyáltalán nem viselt meg csak hónapokkal később kezdett el újra hiányozni. Összejött velem másodszorra is , de akkor már nem volt az igazi , így én szakítottam végül. Ennek ellenére nem mondom azt, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó ... mert igenis van rá esély , hogy másodszorra működhet a dolog...




Mi fontos egy kapcsolatban? Vagy nem is fontos a kapcsolat?


  • Szerintem senki nem preferálja lélekben legbelül a szingli életet. Viszont annyi a felszínes kapcsolat, hogy sok bába közt elvész a gyerek. Amíg nem talál a férfi (és fordítva is) egy olyan nőt, aki az igazi, aki az igazik egyike, addig vagy a karrierbe temetkezik, vagy virágról virágra fog szállni. :D Nincs olyan, hogy igazi, de vannak nagyon hasonló emberek, akik még jobban összecsiszolódnak idővel. (az ellentétek vonzzák egymást sztori egy tőről metszett baromság) Amikor az ember találkozik egy ilyen hölggyel, akkor kiderül, hogy mi a szint. Ezt kellene megtartani, vagy elérnie másnak. De hát azt nehéz. Pl. nekem volt néhány lány, akik megmutatták, hogy mi a szint. 2-3 lány volt eddig életem során ilyen, egyik sem volt az enyém. S azóta hiába van rengeteg hölgy, akivel lehetne valami, inkább nincs senkivel semmi. Nem foglalkozom vele, mert nem látom és nem érzem azt a tüzet, amit akkor éreztem, amikor azok az „igazik” társaságában voltam. Egy kapcsolatban nagyon fontos a szeretet, a hűség, a bizalom. Hogy az ember tényleg haza menjen. Otthon legyen. Úgy érezze, hogy hazament a családjához. Ahol mindent meg lehet beszélni, ahol mindent igyekszünk megadni egymásnak, s örökre tervezünk. (mindenki örökre tervez, aztán majd elválik. :D) Azt gondolom, hogy a szex másodlagos. Ha szeretek valakit, akkor a személyiségéért szeretem, a belső világáért, önmagáért. Nem azért, mert meg akarom dugni és ez létszükséglet. Aki azt állítja, hogy ez muszáj, ez létszükséglet a férfinek, az hazudik egyszerűen. Persze, hogy jól esik, de egy kapcsolatnak nem szabad erről szólnia, illetve erre épülnie. (Sőt, érdekes, sok férfi úgy van, én is, hogy ha valaki igazán felkeltette az érdeklődésünket, eszünk ágában sincs lefeküdni vele. Mert akkor ő már ott több egy jó nőnél, akkor már nem érdekel a teste. akkor már Ő érdekel. És volt olyan hölgy, aki meg pont fordítva működött s nehezményezte, hogy „ha tetszem neki, akkor miért nem fekszik le velem.” :D)

  • A kölcsönös tisztelet , a bizalom. Azt , hogy én akarjam ezt a nőt , hogy jobb emberré váljak mellette, hogy boldogok legyenek az együtt töltött pillanatok. A féltékenység , a hiszti nem kell.
  • Nekem fontos a kapcsolat, de nekem is meg kellett érni rá. Fiatalabban teljesen mást kerestem, mint most közel a 40-hez. Sokáig csak azt hittem, hogy tudom mit keresek. Nyilván ennek sok kapcsolat vált áldozatául. Egy kapcsolatban saját magam vagyok a fontos. Számomra akkor jó egy kapcsolat, ha jól érzem benne magam. De csak akkor tudom jól érezni magam, ha a társam is ezt teszi. Röviden, ha a nő jól érzi magát egyedül, meg áll a saját lábán és én is el tudom ezt mondani magamról, de ketten együtt jobbak vagyunk, mint külön, akkor az a kapcsolat fontos lesz.
  • Eljön az kor, amikor a kapcsolat fontosabb lesz, mint a szingliség. Mind a kettőnek megvan az előnye, de egy bizonyos kor után az egyik felülírja a másikat. Persze van akinél nem. Egy kapcsolatban számomra fontos, hogy legyen kölcsönös bizalom, legyen mozgásterem, ne telepedjenek ram, túlzott féltékenység, hisztéria ne legyen, mert ez nagyon mérgező.



Ők is menstruálnak egy hétig lélekben ? Mert valahol ezt olvastam . 


  • Hahaha .... Nagyon vicces
  • Nem !!! 
  • Előbb hadd kérdezzem már meg, hogy ti lányok menstruáltok egy hétig oké ! De mi a mentségetek a többi 3 hétre ?? Mert akkor az a hiszti minek tudható be ??? Hm...???? 
  • Nem, nem tudok ilyenről, nem tapasztaltam. :D (ne olvass össze vissza, csak igényes forrást, mint pl ez a blog :P )
  • Általában két dolog miatt szoktam hisztis lenni. Ha van egy feladatom, amit nem tudok megoldani és nem tudom megbeszélni valakivel. Vagy feszít a szexhiány. Ez azért érdekes, mert sokszor eszembe se jut a szex csak azt érzem, hogy feszült vagyok. Csak utána jövök rá, hogy ez volt a bajom. 😊

  • Nem

A srácoknak itt is szeretném megköszönni, hogy időt , energiát belefektetve válaszoltak a kérdésekre. Nagy ölelés nekik , szuper válaszokat adtatok. Na meg a másik ... terveim közt szerepel egy fordított kör is...😈😇

Nos , hogy tetszett a bejegyzés ? 
Mit gondoltok ? Kielégítő válaszokat kaptatok hölgyek ? 

Rena 

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó volt látni a kérdések közt az enyémet is amire hihetetlenül kimerítő, részletes és érezhetően őszinte válaszokat olvashatunk itt most. A kérdések szuperek voltak mindenkitöl, na de a válaszok...:-) azok még szuperebbek. Srácok! Köszönöm minden nőtársam nevében hogy megnyíltatok mindannyian és kendőzetlenül leírtátok ami a szíveteken volt. Nekem tanulságos mind, egyszerre megmosolygtató és érzelgő! Nagyon jó látni hogy érett, férfias gondolatok születtek kivétel nélkül amiket nem hajtott semmilyen megfelelési kényszer!

    VálaszTörlés
  2. Számomra a karrier és/vagy családorientáltságra irányuló kérdés volt a legérdekesebb.. tetszett,hogy a válaszadók kifejtették, hogy mennyire fontos számukra a kettő közötti egyensúly, és ha ez felborul az valóban sérelmet okoz(hat) akár mindkét nem önbecsülésében. Összességében intelligens, frappáns válaszok!:)

    VálaszTörlés
  3. Igen csak elfogadható választ kaptam a kérdésemre, erre én el is kezdtem gondolkodni egy pár dolgon. Furi volt olvasni hogy a pasik még is hogy láttnak mindket nőket és sokkal másabb a gondoljodásuk sok mindenről. Gratulálok nekik hogy ennyire állták a sarat és ennyire bőven kifejtették mindenről a véleményüket.

    VálaszTörlés