Oldalak

2021. november 3., szerda

Mit vegyünk meg a Patikából ? Eucerin

Emlékeztek még a Mit vegyünk meg a Patikából sorozatomra ? Hát nem most volt a sorozat első része 😕Nem akarok folyton mentegetőzni , de ebben az évben szinte alig volt időm a blogra , de úgy am block magamra sem sok . Pedig van egy csomó tervem 😊 na de ami késik nem múlik ... szóval most már igyekszem utolérni magam , úgyhogy készüljetek , mert a jövőben sok-sok blogposzttal jelentkezem. 😉 Most viszont az Eucerin termékeké lesz a főszerep . Aki rendszeres olvasó az tisztában van vele, hogy mindig igyekszem bemutatni a márka újdonságait, most viszont az összes termék górcső alá fog kerülni. Szóval ha te is tanácstalanul  állsz a gyógyszertárban az Eucerin termékekkel szemezve , mert nem vagy biztos benne melyik válaszd , akkor mindenképp görgess tovább ... 

Az Eucerin -ről 


Az Eucerin a bőrgyógyászok által közkedvelt orvosi bőápolási márka, amit a különböző bőrproblémák igényeinek megfelelően fejlesztettek ki.
Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgoznak együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek. Több mint 100 éve már, hogy elkötelezték  magukat  a kutatás és innováció mellett. ,, Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét. " 


Termékcsaládok 


Aquaphor

A termékcsalád talán legközkedveltebb terméke , az Eucerin Aquaphor regeneráló kenőcs. Mely megoldást nyújt többféle problémára , akár a bőrszárazság okoz gondot , esetleg irritáció , netalán sérülés . Védi és nyugtatja a száraz , igénybe vett bőrt, sőt a babák érzékeny bőrére is nyugodtan használhatjuk. A kenőcs mellett megtalálható a termékcsalád kínálatában az Sos ajakbalzsam , és a regeneráló spray is. 




AQUAporin Active 


Ennél a termékcsaládnál arcápolási termékeket találunk , azon belül szemkörnyékápoló és hidratáló krémek állnak rendelkezésünkre. Itt a fókusz a hidratáláson van , az AQUAporin ACTIVE termékcsalád egyedi formulájával javítja a bőr saját hidratációs rendszerének működését, és ezáltal a bőrt rugalmassá, simává és sugárzóvá teszi, korlátozza a párolgást és megköti a vizet a bőr külső rétegeiben is.
Minden bőrtípusra más-más hidratáló krém áll rendelkezésünkre.




AtopiControl

Olyan bőrápoló termékcsalád, melyet száraz, irritációra hajlamos bőrre fejlesztette ki , továbbá atópiás bőr mindennapos ápolására . Vizsgálatok által igazoltan a termékek segítséget nyújthatnak olyan problémák kezelésében , mit bőrpirosság , pikkelyesedés , feszülés, viszketés.
A termékcsaládon belül megtalálhatók különböző arcápolási és testápolási termékek , úgy mint arckrém, kézkrém, testápoló, tusfürdő , viszketés elleni spray stb...





DermatoClean 

Tudom , hogy a csapból is ez folyik , de nagyon sokszor tapasztalom , hogy még mostanra sem jutott el sok emberhez , hogy mennyire is fontos az alapos arctisztítás. Igen is meg kell tisztítani naponta 2 alkalommal az arcbőrt is , ehhez természetesen hozzátartozik a nyak és dekoltázs rész is!!! Ha nem sminkelsz akkor is meg kell tisztítanod !! Távol álljon tőlem, hogy bárkit megbántsak de én teljesen kiakadok attól amikor valaki azt mondja , hogy ő sima vízzel vagy épp egy szappannal mossa meg az arcát , azzal a szappan amit egyébként kézmosásnál is használ. Azt tudjuk , hogy a szappan szárít ( persze vannak kivételek , melyek arctisztításra alkalmasak ) de a sima csapvíz nem fogja eltávolítani a bőrünkön lévő faggyúváladékot, sminkmaradványt, szennyeződést. 

Szóval így , hogy ezt letisztáztuk 😁 vissza a DermatoClean termékcsaládhoz , ahol is kettő micellás víz és arctisztítótej áll rendelkezésünkre , melyek alaposan megtisztítják a bőrt , anélkül, hogy irritálnák vagy kiszárítanák azt. 





DermoCapillaire

Az Eucerin hajápolási termékcsaládja a DermoCapillaire , ahol is rengeteg féle sampon közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt , továbbá egy hajhullás elleni tonik áll rendelkezésünkre. A termékek olyan problémákra jelenthetnek megoldást , mint korpásodás , fejbőr szárazság és viszketés , irritáltság. Enyhítik a fejbőr mikrogyulladásait továbbá ápolják a hajszálakat a gyökértől a hajvégekig. 




DermoPure

Ismerősek számodra azok a fogalmak , mint mitesszer , pattanás , acne ? Esetleg nap mint nap meggyűlik velük a bajod ? Ha a válaszod igen, akkor bizonyára te is a zsíros bőrűek táborát erősíted. Nos akkor neked a DermoPure családnál érdemes keresgélned , ahol is a micellásvíztől kezdve a szérumon át a hidratálóig mindent megtalálsz ami a napi arcápolási rutin kialakításához szükséges. Viszont van egy jó hírem ! A zsíros bőr később öregszik. 😄




Hyaluron-Filler + Elasticity

A rugalmas bőrért , a mély ráncok ellen . A krémek táplálják , erősítik a bőr szerkezetét és feltöltik a mélyráncokat . Fokozzák a bőrünk   fizikai ellenállóképességét . rugalmasságát , amely fiatalosabb , frissebb, üdébb és simább lesz. A termékcsaládnál az arcápolók mellett megtalálható egy pigmentfolt halványító kézkrém is. 






Anti-Pigment

Ahogy ez már a nevéből kiderülhetett számotokra , ez a termékcsalád a pigmentációra hajlamos illetve pigmentált bőrre lett megalkotva . 4 termék elérhető itt, egy nappali krém, egy éjszakai krém, egy szérum  és egy korrektor stift. Mindegyik termék thiamidolt tartalmaz.
Ez egy hatékony és szabadalmaztatott összetevő, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hat: csökkenti a melanintermelést. halványítja a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. 



Hiperérzékeny bőr 

Az Eucerin a Hiperérzékeny bőr termékcsalád termékeivel holisztikus bőrápoló megoldást kínál a Hiperérzékeny bőr háromszöge mindhárom tünetének enyhítésére, melyek: a sérült bőrbarrier, az epidermisz hiper-reaktív érzékelő rostjai és a kipirosodott bőr, amit gyakran gyulladás okoz.





Q10 Active

Q10 ACTIVE termékcsalád energetizálja a bőrt, hogy megóvja az idő előtti öregedéstől.
Q10 koenzim erősíti a sejteket, helyreállítja a hatékonyabb sejtregenerációhoz szükséges energiaszintet, s így a finom barázdák és a ráncok mélysége csökken. Erőteljes antioxidáns tulajdonságaival véd a szabadgyökök további károsító hatása ellen.






pH5 Érzékeny bőr

Ezt a termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki , hogy a bőrvédő és regeneráló hatékonyság párosuljon a bőrtolerabilitással. A pH 5 - értékű összetevők helyreállítják a bőr enzimaktivitását , erősítik a védőréteget és a bőr nedvességegyensúlyát. 
A termékcsaládon belül rengeteg tusfürdő , mosakodógél és testápoló közül válogathatunk. 




Sun

Ennél a termékcsaládnál fényvédőket találunk , melyek igazodnak a bőrtípusokhoz. Van itt külön gyerekek részére megalkotott fényvédő , napallergia elleni krém, színezett fényvédő ,arcra és testre számtalan termék képezi a családot. 




Urea

Itt egy terméket találtam az
5% Urea nappali arckrém , melyett kifejezetten száraz / nagyon száraz bőrre alkottak meg.



Eucerin UreaRepair Plus

UreaRepair PLUS átfogó termékválasztékot kínál, amely testápolókat, krémeket és mosakodószereket, valamint kéz- és lábápolási termékeket tartalmaz. Ezek a termékek a vízmegkötő aktív urea különböző koncentrációit tartalmazzák, mivel az alkalmazott koncentrációnak a szárazság súlyosságához kell igazodnia.




Hyaluron-Filler+Volume Lift

Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő termékcsaládot arra fejlesztették ki, hogy célzott módon a bőrnek azokra a rétegeire hasson, ahol a rugalmasságvesztés jelentkezik. Ennél a termékcsaládnál arcápolási termékeket találunk.




Az Eucerin - nél továbbá találunk még dezodorokat és izzadásgátlókat.



Nos remélem hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést. 😊 Ti ismeritek / használjátok az Eucerin márkát ? Melyik terméküket próbáltátok már ? Van esetleg kedvencetek ? 

Rena 


Az Eucerin termékekről minden fontos információt megtaláltok az Eucerin honlapján

A termékcsaládokról pedig bővebben itt olvashattok

A posztban szereplő képek az Eucerin tulajdonát képezik ! 
További Eucerin - el kapcsolatos tartalmakról ide kattintva olvashattok !

2 megjegyzés:

  1. Eddig csak a naptejet próbáltam innen, egészen jó 😊 most az Aquaphorral szemezgetek a száraz kézfejem miatt..

    VálaszTörlés
  2. Volt szerencsém egy kis mintákat próbálnia,nagyon jó termék család, nem mondanám a legolcsóbbnak de biztos vagyok benne hogy még éri az árát!

    VálaszTörlés