Oldalak

2021. augusztus 10., kedd

Kedvenc 👍 vagy Csalódás👎 lesz ? Avagy ezeket a termékeket használtam 2021. Júliusban

Sokat agyaltam azon , hogy ezentúl miként is osszam meg Veletek a véleményem az általam használt , kipróbált termékekről. Aztán Titeket is megkérdeztelek , hogy milyen jellegű posztban olvasnátok szívesen ezekről . Végül úgy döntöttem , hogy havi szinten megmutatom az aktuálisan használt termékeim , úgymond összegyúrva a Termékteszt + Elfogytak + Kedvenc / Antikedvenc jellegű posztokat. 

Így végül is minden egyes általam használt termékről  betudok számolni röviden , jelezni fogom mindegyiknél mi a véleményem róla . Ez viszont nem jelenti azt , hogy mire elhasználom az adott kozmetikumot nem fog változni a viszonyunk , tehát a változtatás jogát fenntartom ! 😃 Viszont azokról a termékekről lesz külön poszt is. 





Garnier Skin Naturals micellás víz :  én magam is , ahogyan sokan mások évek óta mindig újra és újra veszem a Garnier Skin Naturals micellás vizet. Én ezt szoktam első lépésként használni , majd ezután még arctisztítóval mosom meg az arcom. Nem csípi a szemem sem, nem szárít , nem okoz pattanásokat , szépen leszedi a szennyeződéseket , a sminket , nagyon szeretem.
Mindig újra veszem. 

Avon Distillery arctisztító balzsam : ez a termék egy ilyen kezdő csomagban érkezett hozzám , kicsit félve próbáltam ki , mert nagyon érdekes az állaga . Ez konkrétan olyan , mintha egy uborka illatú zsírt kennék a bőrömre . Felkenve egyébként szinte olajjá válik , az illata nagyon üdítő és kellemes , meglepően jól tisztít , nem szárítja , nem irritálja a bőrt . Bár az igazsághoz hozzátartozik , hogy én ezután is mindenképp használok arctisztítót , mert olyan furi olajosnak érzem használat után a bőröm. Nem rossz termék , de az ára az elég magas , nem hiszem, hogy újra vásárolom ha elfogy . 




Balea Arctisztító gél C-vitaminnal :
az illata egyébként tetszik , bár eléggé erőteljes, de ezt még elnézném neki. Radírozó szemcsék találhatóak benne ,  ez is egy jó dolog lehetne , viszont nekem ezzel vannak problémáim. A benne lévő  apró,  fehér színű szemcséket nagyon nehéz maradéktalanul lemosni , sőt nem is igazán sikerül. Miután alaposan megmosom ezután az arcom sima vízzel és megtörlöm még mindig találok a bőrömön fehér szemcséket, szóval ez a termék nem igazán jött be. 

Balea Arclemosó gél Lovely Rose : ennek az arclemosónak az illata nekem nem jön be , valamiért nem szeretem a kozmetikumokban a rózsa illatot , bár van néhány kivétel. Az állagát tekintve pedig nagyon folyékony , sokat használtam belőle egyszerre , mivel szinte kifolyik a kezemből . Egyébként nem olyan rossz termék mert végül is nem szárított , reggelente ezzel mostam arcot , a sminket azt nem igazán tudtam ezzel eltávolítani, de nem egy nagy durranás, szóval ezt sem venném újra. 

Balea Ultra szenzitív arctisztító gél : ezt az arctisztítót viszont szívesen használom, mivel szépek az összetevők , gyengéd mégis hatékonyan tisztít , nem okoz irritációt . Ezzel teljesen elégedett vagyok , így ezt újra vásárolom ha épp a DM -ben járok. 




Avon Anew C-vitaminos ragyogásfokozó tonik : nos amint azt a képen is láthatjátok szinte már az alján járok , én használom bőszen reggel -este . Igazából nem szárít , bár ezért én teszek is , különböző szérumokkal , hidratálókkal. Azt nem igazán vettem észre , hogy ragyogóbb vagy épp egységesebb lenne tőle a bőröm vagy bármi más. Használat után hagy egy ragacsos érzetet , ami kezdetben zavart, de már megbékéltem vele, meg ezután úgy is használok szérumot. Elhasználom de nem fogom újra venni. 

Dr. C. Tuna White+ Correct Fehérítő arctonik : hm... nem is tudom mit írjak erről , olyan semmilyen. Abszolut nem vettem észre semmilyen változást a használatával , nem is igazán nyúlok érte , igaz , hogy még félig van a termék , de szerintem elbúcsúzunk egymástól. Természetesen nem veszem újra.




Uriage termál hidratáló water essence : ezt a terméket én az arctonik után és a szérum előtt használom. Nagyon könnyed textúrája van , szerintem sokat segít abban , hogy megakadályozza , hogy a bőröm kiszáradjon az arctisztítóktól. Szuper a hidratáló hatása , maga a termék 100 ml viszont 2-3 csepp elegendő belőle , így akár egy évig is elegendő lesz , szóval megéri befektetni rá. Egyébként itt írtam róla részletesen.




Oriflame NovAge Nutri6 arcápolóolaj-kapszula : pár napja szerepelt a Kedvences posztomban , ott is említettem , hogy nagyon szeretem , jól hidratál, nem zsírosít. Igaz már csak pár darabom van belőle , de majd újra veszem ha fogyóban lesznek a szérumjaim. 

Avon Anew C-vitaminos ragyogásfokozó szérum : használgatom ezt a szérumot is a tonikkal együtt . Az illatával nem vagyok kibékülve , ahogy kibontom egyből megcsap a tömény alkohol illat , ez ugye köszönhető annak , hogy az összetevők közt is megtalálható , elég előkelő helyen. Azt elárulom, hogy ha van rajtam egy pattanás vagy egy pici kis hámló rész vagy bármi azt a területet nagyon tudja irritálni , konkrétan ég az adott terület ha oda kerül ez a szérum, azon kívül egy elég ragacsos termék, elhasználgatom , de nem veszem újra. 




Uriage Bariéderm cica Daily arcápoló gél- krém : ugyancsak szerepelt a Kedvenceim között nagyon a szívemhez nőtt. Akinek irritációra hajlmaos a bőre tegyen vele egy próbát , mert nagyon szépen hidratálja, regenerálja a bőrünk.




Oriflame Royal Velvet szemkörnyékápoló krém :
egy vastagabb textúrájú szemkrém , ami ennek ellenére hamar beszívódik, bár az én szemkörnyékem iszonyatosan ki tud száradni és ez a termék úgymond kevésnek bizonyul, így nem gondolom , hogy újra veszem , de igazából azt sem tudnám mondani , hogy ez rossz szemkörnyékápolóról van szó , csak ugye nekem ez kevésnek bizonyul sajnos. 




Nem rég kaptam ajándékba ezeket a szuper kis termék mintákat az Uriage és Bioderma csapatától , amelyeket én előszeretettel használok a mindennapok során, mivel mindegyik jól szerepelt nálam. Sőt mivel pici kiszerelésű termékek , egyet mindig dobok a táskámba és ezt könnyen újra tudom kenni. 




Oriflame Love Nature arcmaszkok :
szeretem őket , gyakran újra is veszem. Az uborkás verzió inkább üdítőleg hat , míg a bojtorjános szuper mitesszeres , pattanásos bőrre , mivel szépen tisztít. 

Isana Hydro Booster : erről az Isana arcmaszkról szinte ódákat hallottam , nem rossz termék , bár én egyáltalán nem vagyok tőle annyira elájulva . Nem gondolom , hogy újra venném. 





Neutrogena Hydro Boost Peeling : egy nagyon gyengéd hámlasztó , nagyon régen meg van már , ami nálam azt jelenti , hogy nem tett rám annyira jó benyomást. Olyan semmi extra , de most már elhasználom végre , bár újra venni nem fogom. Akinek érzékeny a bőrre az tegyen vele egy próbát.

Dr. C. Tuna White+ Correct Fehérítő hatású tisztító arcradír : ez a Farmasi arcradír az ellenkezője a Neutrogena peelingnek , ez meg már túl erős. Szárító hatása is van, észre vettem , hogy a bőröm húzódik, feszül és hát nekem túl durva ez a termék, szóval tőle is búcsút veszek. 




Mostanában nagyon megkedveltük az Avon tusfürdőket , habfürdőket. A képen is láthatjátok , hogy van többféle a Bubble Bath habfürdőből itthon , de sokat már el is használtunk. Így nyáron tökéletes viszont télen én sokkal jobban szeretem a krémesebb tusikat , viszont jövő nyáron tuti beszerzek még ezekből. 




Apropó tusfürdők , az Avon Care tusikat is kedveljük , sőt mostanában szinte csak Avon termékeket használunk tisztálkodáshoz. A kakaóvajas az nagyon bejött , a kókuszos az nem annyira , de ez csak az illata miatt. 




Természetesen fürdés után az Avon Care testápolóit használjuk , a tusfürdőhöz passzoló illatban. Ezeket azért kedvelem mert ahhoz képest , hogy egy sűrűbb állagú testápolók nagyon hamar beszívódnak és jól hidratálnak , az áruk pedig pár száz ft . Szóval szerintem megéri tenni velük egy próbát. 




Az Avon Simply Delicate intimlemosóját használom jelenleg is , viszont az én abszolút kedvencem az Oriflame Feminelle termékcsaládja. Ez az Avonos nem rossz , viszont ennek sokkal hígabb az állaga , meg az Oiflame intimlemosók krémesebbek is tehát , inkább azokra voksolok. 




A Fa izzadásgátló dezodorokat nagyon megkedveltem, jelenleg ezt a grapefruitosat fújkálom, őket mindig újra veszem. 




Biztosan tudjátok milyen az amikor egy parfüm nem az igazi , de azért elfújkáljátok csak , hogy végre elkopjon. Na így vagyok ezzel az Oriflame Miss Giordani Edp -vel , elfújkálom , de nem érzem az én illatomnak , így biztosan nem veszem újra ha elfogy. 





Gliss Supreme Length hajregeneráló sampon hosszú hajra : jó az illata , jól habzik . Felfrissíti , tisztítja a hajam, nem is zsírosítja tovább , nem szárítja , szóval egy jó kis sampon ez. 

Gliss Supreme Length Intenzív Tégelyes hajpakolás  : a samponhoz passzoló pakolót is beszereztem , ezzel is teljesen elégedett vagyok . Fényes , puha lesz tőle a hajam, könnyen kitudom öblíteni. Igazából újra venném mindkettőt bármikor. 

Avon Advance Techniques hajvégápoló olaj : ha ezzel bekenegetem a hajvégem picit hidratáltabb lesz , könnyebben kifésülhető , de azért nem gondolom, hogy megmaradnék emellett a termék mellett , még keresem az igazit. 




A munkámból kifolyólag is nagyon sok kézfertőtlenítőt használok évek óta, na meg itthon is van egy a sminkasztalomon , mivel mielőtt az arcomhoz nyúlnék , az arcápolást megelőzően szeretem még egy ilyen termékkel megtisztítani a kezeimhez, mivel nem mindegy mit viszek még a hidratálóimon kívül fel a bőrömre. A Brado Life termékeket nagyon sokszor újra vásároltam már , én elégedett vagyok velük. Nem rég pedig a DM -ből szereztem be a Denkmit - es fertőtlenítő spray -t ami ugyan csak nagyon bevált. 




Biztosan emlékeztek arra a bizonyos mandula illatú Isana körömlakk lemosóra , ami évekkel ezelőtt eltűnt a polcokról , amit szerintem mindenki sajnált , mivel sokunk kedvence volt. 😒
Nos helyette szoktam ezt a gyümölcsös verziót vásárolni , ami igazából hatásában ugyanolyan jól működik , viszont az illata az brutál erős. Csak emiatt nem kedvelem , de most beszereztem a rózsaszín flakonos aceton mentes verziót , remélem annak nem lesz ennyire erős illata , mert akkor átállok arra a verzióra . 



Ezt a Bük Thermál Lábfürdőt nem rég szereztem be , de már használtam régebben is , sőt írtam is róla egy bejegyzést . Amikor szinte sajog a lábam az egész napos járkálástól , meg nem épp kényelmesnek mondható lábbelitől egy igazi élmény egy ilyen fürdősóval történő lábfürdő , igazi relax. Ajánlom figyelmetekbe , én a Rossmann - ba szoktam beszerezni , szerintem 1000 ft alatt kapható. 




Az Oriflame nyári limitált kiadású Feet Up lábápoló termékeit is beszereztem nem rég. A lábkrém egy elég zsíros krém , amit lefekvéskor használok , mivel nem egy -két perc alatt szívódik be. A lábradírt szeretem mert nagyon szépen eltávolítja az elhalt hámsejteket, ezáltal puhább és esztétikusabban is néz ki a sarkam , lábfejem. A lábspray inkább hűsíti a lábaim , de ilyenkor nyáron ez egy jól eső érzés, bár az illata az nem épp a legjobb. 




Az Avon Care age restore kézkrémet inkább éjszakára használom, az Oriflame Golden Edition kézkrém pedig a táskába dobós fajta. Most mindkettő elegendő számomra , viszont ahogy jön a hidegebb , szelesebb idő az én kezeim szinte sebesre száradnak egyik percről a másikra, de ennek az elkerülésére még nem találtam tuti biztos megoldást. 

Nos ezek lettek volna azok a termékek melyeket , az elmúlt időszakban használtam vagy épp jelenleg is használok. 

Mit gondoltok , hasznos volt számotokra ? 

Rena 

12 megjegyzés:

  1. Az Uriage termékeket imádom. Eddig egyikben sem csalódtam, amit tőlük próbáltam.
    Én az MLM-es termékeket már kerülöm.

    VálaszTörlés
  2. Az Avon testapolókat nagyon szeretem

    VálaszTörlés
  3. Szuper összefoglaló, hasznos volt számomra. 😊

    VálaszTörlés
  4. Sok szuper terméket felsorakoztattál! ❤️ Nekem hasznos, jócskán vásárolok ezektől a márkáktól én is, jó olvasni a termékeikről na meg a számomra újdonságokról ❤️

    VálaszTörlés
  5. Szuper lett a bejegyzés. 😊

    VálaszTörlés