Oldalak

2021. szeptember 1., szerda

Herbária Herba Pure arcolaj

Még a nyáron érkezett hozzám tesztelésre a Herbária akkor még újdonságnak számító arcolaja , amit egy jó ideje már én is beépítettem a mindennapi arcápolási rutinomba. Ebből kifolyólag már van tapasztalatom a termékkel kapcsolatban , amit most meg is osztok Veletek . 😊




Amint azt a csomagoláson is láthatjátok nagyon jó kis összetevőket tartalmaz , melyek mind -mind jó hatással vannak a bőrünk egészségének , védelmének megőrzésében. 
Ezek többek közt jojoba, szegfűszeg, és rozmaring olajok , továbbá az arcolaj tartalmaz még A - és E - vitaminokat. 
Itt akkor  ejtenék egy -két szót a két fő összetevőről .




Jojoba olaj : az indián nők csodafegyvere. Évszázadok óta használják bőrápolásra, sebgyógyításra. E-vitamint, krómot, cinket és rezet tartalmaz. Híres a gyulladáscsökkentő és gombaölő hatásáról , emellett nagyon jó a hidratáló képessége. Mivel egyáltalán nem tömíti el a pórusokat zsíros , acnés bőrre is nyugodtan alkalmazható. 

Szegfűszeg olaj : bizony nem csak a  gyümölcslevesbe bizonyul jó döntésnek 😃 hanem a bőrápolás terén is. Ha a bőröd problémás , zsíros, acnés akkor nagyon jó választás lehet a szegfűszegolaj. Ha pedig az anti - aging krémedhez keresel egy kis extrát akkor mindenképp a szegfűszeg olajat próbáld kis , mert szuper a feszesítésben is. 




Az olaj 30 ml -es kiszerelésben elérhető.  egy sötét színű üvegben érkezik , és egy pipetta segítségével tudjuk adagolni . Illatatát tekintve nyilván egy természetes gyógynövény illatról van szó , viszont egyáltalán nem ez a nagyon erőteljes , zavaró kategória , ami engem például zavarni szokott. Ennél az olajnál semmi gondom nincs  ezzel , sőt a felvitelt követően hamar el is illan. 

Én reggel - este szoktam 3-4 cseppet a bőrömbe masszírozni , majd ezután felviszem az épp aktuálisan használt arckrémemet. Egy nagyon folyékony olajról van szó , ami nagyon hamar beszívódik . Nem vettem észre , hogy összeveszne bármely arckrémmel , szóval szerintem bármilyen hidratálóval jól tud működni. Nem nehezíti el a bőröm , nem tapasztaltam eddig még  , hogy  ragacsos , csillogó , olajtól tocsogó az arcom , szépen hidratálja  és nyugtatja . Amikor kicsit szárazabbnak érzem a bőröm nagyon jó érzés ezt az olajat belemasszírozni , üdébbnek , frissebbnek , egészségesebbnek hat tőle. 




Ez az olaj 30 év fölötti hölgyek részére ajánlott , érettbőrre is tökéletesen alkalmazható , az összetevők serkentik a bőr véráramát, lassítják a sejtek oxidációs folyamatait. Én ezt a terméket azoknak ajánlanám figyelmébe akik inkább a természetes összetevőket preferálják , és inkább a megfizethető kategóriába eső termékeket keresik. Viszont azt is megjegyzem , hogy én úgy gondolom , hogy egy -egy arcápoló termék , legyen az bármilyen luxus kategória nem fogja egyik napról a másikra megújítani , makulátlanná tenni a bőröd , ahogyan azt se várjátok , hogy egy -egy drágább termék eltűnteti a ráncaink. Azt viszont igenis vallom, hogy idővel a bőrünk meg fogja hálálni azt , hogyha például egy ilyen arcolajjal kényeztetjük fiatalabb korban , na meg oda figyelünk a megfelelő hidratálásra , a fényvédelemről nem beszélve.

A termék elérhető a dm -ben , márkaboltokban és online. 

Ára : 1990 ft 

Herbária termékekért katt ide




A Herbáriának  szeretném megköszönni , hogy biztosította részemre a terméket ! 

Ti próbáltátok már ? Használtok Herbáriás terméket ? 

Rena

6 megjegyzés:

  1. Nem használtam még, de jó kis összetevői vannak! Az olajakat mondjuk nehezen viseli az arcbőrömön, jobban szeretem a gélesebb, lágyabb krémeket

    VálaszTörlés
  2. Még nem próbáltam, de szoktam Herbáriás termékeket használni. 😊

    VálaszTörlés
  3. Nem próbáltam még,de jónak ígérkezik!😊

    VálaszTörlés
  4. Még nem próbáltam ilyesmit, de jónak tűnik. 😊

    VálaszTörlés
  5. Nem próbáltam még Herbáriás terméket, de ezt nagyon szuperül leírtad, meg hoztad a kedvem,lehet kipróbálom! 😊

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jól tipp, én imádom a Herbária termékeit. Meg fogom nézni mindenképp a boltokban. 😊

    VálaszTörlés