Oldalak

2021. június 13., vasárnap

Júniusi Haul 2020 # 1

Eddig általában egyben mutattam meg Nektek a szerzeményeimet , most viszont úgy döntöttem , hogy külön posztot szánok a zsákmányaimnak . 😊 Egyrészt mert több helyről vásároltam / kaptam csomagot és nem akartam , hogy egy nagyon hosszú poszt szülessen . Másrészt lesznek kozmetikumok ,  lábbelik, háztartási dolgok így mindenki eldöntheti , hogy melyik téma az amit szívesen elolvasna. 😌 Most első körben azokat a termékeket mutatnám meg Nektek melyek cégek küldtek Nekem , tehát ezeket nem a saját pénzemen vásároltam. 

Még mielőtt elfelejtem , kezdem egy bejelentéssel 😊 Tőletek , ismerősöktől is szoktam hallani , hogy nem igazán  ismeritek a Gyógyszertárakban is kapható  különböző kozmetikumokat , illetve annyi féle van , hogy fogalmatok sincs róla , hogy melyik márkánál kellene körül nézni , azt meg pláne , hogy melyik a Nektek való termék.  Ezért úgy döntöttem, hogy indítok a közel jövőben egy olyan sorozatot melyben , ezekről a márkákról lesz szó , azon beül is a termékcsaládokról. Természetesen az adott márka újdonságai is rendszeresen fogni szerepelni ezentúl is. 
Na de akkor nem húzom tovább az időt és meg is mutatom miket kaptam. 😍


APIVITA Arctisztító Black Detox

Néhány hete mutattam meg ezt az Apivita újdonságot Nektek , itt olvashattok róla , többek közt részletesen. A márka által én is elsők között próbálhatom ki , hamarosan be is számolok róla egy külön posztban , annyit megsúgok , hogy nem azt kaptam tőle amit vártam , és ezt most pozitív értelemben értem. 😉😊

Nagyon szépen köszönöm az Apivita csapatának , hogy elküldték részemre a terméket ! 💕



Uriage termál hidratáló water essence és Uriage Bariéderm cica Daily arcápoló gél- krém

Az Uriage újdonságairól is meséltem az előbb említett bejegyzésemben, érdemes elolvasni 😊 mert sok érdekes és hasznos infót osztottam meg ott. Nagyon örültem amikor megtudtam, hogy érkezik hozzám ez a kettő termék , mert nagyon izgatták a fantáziám. Na meg egy csomó -csomó minta is szerepelt a csomagomban . 😍 Ezekről is lesz természetesen egy részletes beszámoló. 

Nagyon szépen köszönöm az Uriage  csapatának is , hogy biztosították részemre a termékeket ! 💕




Bioderma Sébium H2o micellás víz 

Sok micellás vizet próbáltam már , viszont a Bioderma Sensibio micellás vizéhez mindig visszatérek , nem túlzok ha azt mondom, hogy számomra eddig az volt a legtökéletesebb . Most viszont kipróbálhatom a Sébium micellás vizet is , ami egyébként kombinált / zsíros bőrre lett kifejlesztve , tehát pont az én bőrtípusomnak megfelelő . Érdekes egyébként , hogy valamiért én mégis mindig a rózsaszín változatot veszem újra... 😏 Na de lehet , hogy most a Sébium kiüti a nyeregből a Sensibiot ? 😃

Nagyon szépen köszönöm a Biodermának a csodás meglepetést , az irtó aranyos neszesszerekért pedig oda vagyok. 😍 





Amint azt látjátok lesz mit tesztelni 😊😊😊 hamarosan jövök a beszámolókkal és az ismertető jellegű posztokkal is. 

Ti melyik fentebb említett márka termékeit használjátok / próbáltátok már ? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése