Oldalak

2021. június 12., szombat

Avon termékek - ezeket érdemes kipróbálni

Mostanában elég sok Avon termékhez volt szerencsém , és nagy részük jó választásnak bizonyult. Ebben a bejegyzésben Avon tusfürdőket és testápolókat hoztam Nektek hátha Ti is kedvet kaptok beszerezni tőlük egyet- egyet. Már azért is jó választás mivel nagyon olcsón lehet hozzájuk jutni , viszonylag könnyen , mert rengeteg Avon tanácsadó van Magyarországon is , biztos vagyok benne , hogy a Ti környezetetekben is van egy. 😊 Arról nem beszélve , hogy az Avon webshopjából saját magunk is tudunk rendelni kedvezménnyel. 😉


Az Avon habfürdői rengeteg illatban elérhetőek, én is próbáltam már több félét . Kiszerelésüket tekintve kaphatók 500 és 1000 ml -es változatban is. Habfürdő lévén nagy habokat képeznek, fürdés után is sokáig  megmarad az illat rajtam. Nyárra szerintem jó választás , télen viszont én inkább a sűrűbb , krémes állagú tusfürdőket/ habfürdőket  kedvelem . 
Az 500 ml - es változat olyan 500 -700 ft körül szokott az Avon katalógusban szerepelni , míg az 1000 ml -es 1000 ft környékén mozog , szóval ahogy azt említettem elég jó áron vannak . 


Aztán aki inkább tusfürdő párti annak ajánlom figyelmébe a Senses termék családot ahol megint csak rengeteg illatban elérhetők a tusik. Van gélállagú és krémes verzió is , én inkább az utóbbit preferálom. Amiért jó választás az az , hogy ezek a tusfürdők jó választásnak bizonyultak a hideg időben is mivel nem szárítanak. Többféle kiszerelésben kaphatók a 250  ml- es 500 ft körül szerepel a katalógusban ,továbbá van rengeteg illatban 500 ml -es kiszerelés ami olyan 700 ft környékén mozog . Aztán láttám még  720 ml -es verziókat is akcióban 1000 ft - ért , ráadásul ezek pumpás adagolóval vannak ellátva. 


Az én személyes kedvenc termékcsaládom az Avonnál már ami a testápolás / tisztálkodás kategóriát érinti , az az Avon Care család . 
Innen a tusik mellett több testápoló lotion is beszereztem. 


Itt vannak a kókuszolajos termékek . Ezeknek a hatását szeretem , az illatukat kevésbé , nem igazán találtam még olyan kókusz illatú terméket ami tetszett volna , olyan műnek érzem őket. 


Aztán itt vannak a kakaóvajas termékek , na ezek viszont nagyon bejövősek isteni az illatuk. Ezeket tuti újra fogom vásárolni ha elfogynak. 


Végül beszereztem egy avokádó illatú tusfürdőt és egy mandulatejes testápolót. A tusfürdő nagyon jó illatú , nagyon üdítő illat , így nyáron előszeretettel fogom használni. A testápolóval is elégedett vagyok , de a kakaóvajas illata sokkal jobban tetszik. 😊

Az Avon Care tusfürdők egyébként krémes állagúak , jól habzanak , tartós az illatuk , nem szárítják a bőrt. A testápolók pedig hamar beszívódnak és a hidratáló hatásuk is szuper. 😉

Ti próbáltátok már valamelyiket ? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése