Oldalak

2021. június 10., csütörtök

Antikedvencek avagy termékek amelyek nem váltak be

Sokat gondolkoztam és arra a döntésre jutottam, hogy ezentúl az általam kipróbált / használt termékeket a Terméktesztelő posztok  mellett nem Elfogytak típusú bejegyzésben fogom Nektek megmutatni , hanem Kedvenc és Antikedvences posztban, remélem tetszeni fog így is.
Egyrészt a legtöbb Elfogytak bejegyzésben szinte mindig ugyanazok a termékek szerepeltek , sminktermék ritkán került bele , mivel azokat azért nem egy hónap alatt használja el az ember , na meg én is szoktam elég gyakran olyan terméket is vásárolni amihez mondjuk kiárusítások alkalmával jutok és mire elhasználom addigra már úgy sem tudjátok beszerezni ( nyilván ezeket is mutatom majd , de inkább Instagramon storyban 😉 ) 

Mielőtt belevágnánk a lecsóba 😀 azt szeretném leszögezni , hogy a lentebb leírtak kizárólag az én saját véleményem , tehát attól , hogy nekem nem vált be egyáltalán nem biztos, hogy Nektek sem fog. Mivel különböző a bőrtípusunk , az ízlésünk stb... 

Az Isana intenzív szérumát még tavaly vásároltam , nem is értem miért tartogattam eddig hiszen anno vagy 2-3 alkalommal kipróbáltam és azóta sem nyúltam érte. Ennek az az oka , hogy azon kívül , hogy rettenetes ragacsos érzetet hagyott maga után , és elmászott róla az alapozó ( holott primerként is használható ígérete szerint) na meg a hidratálóimmal sem volt kibékülve semmi pozitív hatást nem tapasztaltam vele kapcsolatban. 

A Farmasi Dr. C. Tuna Hámlasztó fekete arcpakolásáról sem tudok jót írni , bár itt megjegyezném , hogy eddig egy márka fekete maszkja vagy épp pakolása sem vált be nekem. 😞 Ahogy a többi fekete maszk ez is nagyon ragacsos , minden hová folyik szét , nagyon sűrű az állaga így még nehezebb felkenni . Viszont a legnagyobb problémám vele , hogy amikor is leszedtem az egyáltalán nem kellemes sokkal inkább fájdalmas. Olyan érzés, mintha a bőrömmel együtt jönne le a termék . Érzékeny bőrűeknek nagyon nem ajánlom ! Ahogy a Farmasi Dr. C. Tuna White+ Correct termékcsalád is , így ez a termék is csalódás számomra. 

  Az Oriflame Koncentrált sejtmegújító elixírje  gyémántporral számomra hatalmas csalódás . Nem rég írtam egyébként róla ebben a bejegyzésben.  Azért is nagy csalódás , mivel én ettől a terméktől nagyon sokat vártam , annyira biztos voltam benne, hogy ez hatalmas kedvenc lesz nálam is , mivel 100 -ból 100 - an ajánlják 😳 Sajnos nem így lett , ezért  a termék illata a felelős ( ezt nem is értem , mivel az Oriflame termékek illata valami mesés )  és az , hogy irritálta a szemem. Elhasználtam óvatosan mert a hideg időben nagyon szépen rendbe tartotta a bőröm , a hidratáló hatása az szuper , viszont a szemkörnyéket nagy ívben kerültem 😃 de nem fogom újra vásárolni. 

A Neutrogena hydro boost artisztító zselés tej már régóta foglalja a helyet a fürdőszobában. Rólam tudni kell, hogy reggel - este arctisztítóval mosok arcot , este még sminklemosó után is használom . Így ezek a termékek nálam hamar fogynak , ez a Neutrogenás viszont nem igazán akar elfogyni , mivel nem szívesen nyúlok érte. 😟 Az illata számomra nagyon erős , a hatása viszont kevés , sokat kell belőle használni de még akkor sem vagyok teljesen elégedett a hatásával... nem tudom nálam ez nem lett kedvenc .



A Catrice HD Active Performance primer hidratálást és pórusminimalizálást ígér , nos én sajnos a hidratáló hatását sem tapasztaltam túlzottan , a pórusaimmal pedig az ég világon semmit nem csinált. 

Nálam a Rival Loves Me  matt & poreless primer sem működött sajnos.  Igazából nem veszek észre semmilyen változást a bőrömön ennek használata után . 

Az Essence Prime + Studio HD Hydra Primer Spray is csalódás számomra . A szórófej az valami katasztrófa , szinte ráfröcsköli a folyadékot az emberre , ami által a smink inkább elkenődik , mintsem tartósabb lesz. Primerként sem működik jobban , mint fixálóként. Miután magamra fröcsköltem 😂 kézzel masszíroztam a bőrbe , de egyáltalán nem lett hidratáltabb vagy épp üdébb a bőröm. Teljesen mindegy ha sima vízzel locsolom be magam 😕


Az Oriflame Giordani Gold bronzere sem vált be. A csomagolás az nagyon tetszik , igazából a Giordani Gold minden egyes termékének gyönyörű a csomagolása 😍 sőt a minőségük is szuper volt eddig, na de kell egy kakukktojás nem ? 😋


Ezzel a bronzerrel nekem az a bajom, hogy nagyon foltos . Tényleg egy leheletnyi mennyiséget viszek fel belőle , és inkább megpróbálom építgetni de akkor sem lesz szép az eredmény. Nagyon nehezen dolgozható el , lehetetlen szépen elsatírozni. 


Az Avon Unlimited Instant szempillaspiráljával az a gondom, hogy összetapasztja a pilláimat ,  és elnehezíti , nagyon kényelmetlen számomra viselni. Na meg egy hónap után baromi csomós lett ( holott vagy 3 alkalommal használtam )  elkezdett beszáradni . 


Az Essence Draw The Line! szájkontúrja iszonyatosan szárítja az ajkam. Alapként lehetetlen viselni , de még kontúrozásra sem jó. Egyáltalán nem tartós , nagyon száraz textúra.

A Catrice Velvet Matt Lip Pencil Colour & Contour szájkontúrceruza nagyon precíz , nagyon krémes , gyönyörű volt maga az árnyalat . Akkor miért lett csalódás ? Nos azért mert kb.: 3 alkalommal tudtam használni , ez nem tekerős fajta ebből adódóan rettenetesen hamar elfogyott , így nem éri meg az árát szerintem.

Na ennyi lett volna ez a bejegyzés . Remélem senkit nem bántottam meg vele, és nincs közte az a termék amelyik esetleg Nektek nagyon is bevált. Illetve ha mégis közte van egyáltalán nem baj, így legalább lesz róla pozitív vélemény is. 😊

Rena

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése