Oldalak

2021. június 14., hétfő

Júniusi Haul # 2 - Rossmann szerzemények

Elérkeztünk a második Júliusi Haul poszthoz , melyben azokat a dolgokat mutatom meg Nektek melyeket a minap szereztem be a Rossmann -ban sétálgatva . 😊


Biztosan tudjátok milyen érzés az amikor rosszul fekszetek és másnap meg is érzitek , hogy a fejetek  nem úgy mozdul  ahogyan azt Ti szeretnétek . De az izomláz is egy olyan dolog amit mindenki ismer. Vagy épp nálam a csuklyásizom az amiről én gyakran érzem , hogy van 😂 olyankor szoktam mondogatni , hogy sok teher nyomja a vállam . 😉 Szóval a lényeg , hogy amikor ilyen fájdalmaim vannak általában mindig egy fájdalomcsillapító , gyulladáscsökkentő kenőcs után nyúlok a masszírozás mellett. A Naturland Sósborszesz gélje elég jól bevált  így ezt most újra is vettem. 


- Naturland Sósborszesz Gél : 1299 ft 



A hajgumi az a dolog ami nálam elég gyakran eltűnik és amit még gyakrabban szoktam vásárolni 😉 Ez a Rossmann -ban kapható radírozó kesztyű pedig teljesen jól teszi a dolgát , szépen távolítja el az elhalt hámsejteket , ezért most be is szereztem belőle egy utánpótlást. 

- Rossetti bizsu hajgumi : 299 ft 
- For Your Beauty masszázskesztyű : 299 ft 


A legeslegjobb körömlakk lemosó az Isana mandulás lemosója volt , de az ugye pár éve eltűnt a polcokról. 😕 Azóta én ugyancsak az Isana erdei gyümölcsös lemosóját használom, ami szerintem van olyan  jó , mint az elődje viszont az illata az brutálisan erős sajnos. Azt akartam újra venni viszont most egy darabot sem találtam belőle , így erre az aceton mentesre esett a választásom, remélem ez is beválik , ha pedig az illata lightosabb ,mint a lila verziónak akkor maradok ennél. 


Ha már vettem körömlakklemosót akkor nyilván veszek hozzá lakkot is , hogy legyen mint lemosni. 😁 Bár nagyon , nagyon sok lakkom van mégis ha meglátok egy-egy szép színt nem bírom ott hagyni . Ezeket meg főleg nem tudtam, hiszen a kiárusított termékek között voltak , szinte fillérekért. 

- Essence körömlakkok : 199 ft / db 
- Catrice körömlakkok : 399 ft / db 
- Sally Hansan körömlakk : 799 ft 


A Fa deós posztomban már említettem , hogy nekem nagyon beváltak ezek a spray -k így most beszereztem belőlük az utánpótlást. 😉

Áruk : 499 / db 


Na ez lett volna a Rossmann haul. Ti miket vettetek mostanában ? 

Rena

2 megjegyzés:

  1. Én majd eztán tervezek még menni csak mindig valahogy az utolsó pillanatra halogatom. 😟 Az Isana körömlakklemosóit nagyon szeretem egyébként, azokból is ha épp kapható az acetonmentes verzió - egész jól bevált!

    VálaszTörlés