Oldalak

2021. május 14., péntek

Tedd fel a koronád királylány !

Megkérdeztelek Titeket a social media felületeken , hogy milyen témában olvasnátok szívesen a blogon . A legtöbb válasz a párkapcsolatokhoz kapcsolódott, azt válaszoltátok , hogy szívesen olvasnátok olyan témákról mint a visszaszerzés , a csábítás , nőiesség. 😉😊 Amikor láttam a válaszokat egyrészt örültem neki , másrészt viszont rájöttem, hogy a párkapcsolat az egy olyan témakör amit egyszerűen lehetetlen kivesézni egy posztban . 



Ezért arra jutottam, hogy csinálok egy olyan sorozatot amiben hétről -hétre jelentkezem egy - egy  új poszttal ami egyrészt segítséget nyújthat annak akinek épp erre lenne szüksége , másrészt remélem, hogy Interaktívként fog működni , ezáltal megoszthatjuk egymással a gondolataink , tapasztalatunk az adott témával kapcsolatban ami által  közösen fejlődhetünk , támogatjuk egymást , vagy épp jól esik majd kiírni magadból ami épp bánt vagy zavar. Azt leszögezem , hogy nem vagyok sem Pszichológus , sem Coach sem pedig párkapcsolati terapeuta , viszont vannak dolgok amiket már megtapasztaltam / megtanultam és szívesen megosztanám ezeket veletek. Ha más nem legalább szórakoztatás céljából ...😃


A múltkori Mi kell a Férfinak ? című posztomban már feszegettem azt , hogy milyen is az a Nő akire a Férfi vágyik . Ezen a vonalon haladnék kicsit tovább ... 😊 avagy , hogyan lesz a félénk , bizonytalan kislányból egy szép napon magabiztos Királylány ?! Görgess tovább a tippekért 😉😄


1. Önálló / független !

Az egyik legfontosabb dolog , hogy megtudj állni a saját lábadon ! Egy Királylány nem arra vár, hogy eltartsák , hogy gondoskodjanak róla , hogy megmondják mikor mit tegyen és hogyan, ő nem akar függeni senkitől és semmitől !  Tisztességesen teremti elő a megélhetéshez valót , becsületesen éri el a céljait, nem vágyik a máséra . Nem nyúlja le más munkáját, nem aratja le a másik babérját , de azt sem engedi , hogy ez fordítva történjen és ezt vele tegye meg valaki. A Királylány céltudatos aki tudja mit akar és azt is , hogy ezt hogyan és miként érje el . Nem ugrál úgy ahogy mások fütyülnek és ahogy az másoknak jó , ő azt teszi és úgy ahogy ez neki a Királylánynak megfelel. 




2. Szereti önmagát !

Nagyon, nagyon fontos dolog és ugyanakkor baromi nehéz is , hogy fogadjuk el és szeressük önmagunk. Van rajtad + 20 kg ? Ki a francot érdekel ha te ezzel a + 20 kg -mal is rettentő boldog vagy ?! Elmesélek nektek valamit , egyik haverom randizgatott két nővel egyszerre , meg is mutatta nekem a lányok képeit ,mivel kíváncsi voltam rájuk azután , hogy megemlítette , hogy mennyire is különböznek egymástól.  Az egyik lány egy tipikus modell alkat , hosszú haj, hatalmas szemek , szép arc na meg a tipikus 60 / 90 / 60 - as méretek. 😄 A másik lány is nagyon szép , ő viszont már picit molettebb alkatú . Azt tudnotok kell , hogy a haverom inkább a vékony lányokat szereti , sőt mindig is ilyen barátnői voltak , eddig ! Ugyanis ő inkább a molettebb csajszira tette le a voksát. Tudjátok mivel magyarázta ? Azzal , hogy még az egyik lány csak a rosszat látta mindenben , folyton hisztizett , semmi nem volt elég jó , a másik lányra öröm volt ránézni , mert sugárzott róla , hogy boldog , önfeledt ,  imád élni és aki mellett ő is Férfinak érzi magát. 

Szóval a lényeg ez lenne , hogy szeresd önmagad , fogadd el önmagad , ne másoknak akarj megfelelni, sőt senkinek ne akarj megfelelni. Légy tisztában az értékeiddel ,  ha vannak olyan tulajdonságaid amelyekkel nem vagy igazán elégedett , hát dolgozz rajta , a saját magadra fordított idő sosem megy kárba. 

3. Intelligens ! 

Egy Királylány okos ,intelligens . Ő nem bunkó , nem rosszindulatú , nem pletykál mivel tudja , hogy ezzel csak saját  magát minősítené. Kiáll önmagáért és a véleményéért is. Ő az a nő aki nem fut egy pasi után , akiből nem lehet hülyét csinálni mert átlát a szitán. Ő nem ostorozza magát mások rosszindulata, kritikája miatt , sőt megbirkózik vele , hiszen tudja , hogy mindenkinek nem felel meg, sőt ő nem is akar ! Amikor valaki tesz rád egy rosszindulatú megjegyzést vagy negatív kritikát kapsz , akkor jusson eszedbe az , hogy annak a személynek nem is veled van baja , hanem saját magával amit ő rád szeretne kivetíteni , engedd el és tudatosítsd magadban, hogy ez nem neked szól , birkózzon csak meg ő a rosszindulatával saját maga. 



4.  Van értékrendje ! 

Ahol bizony nem egy férfi van az első helyen ! Mivel egy Királylány  tudja , hogy ő önmagában is képes boldog lenni , és nem csak akkor lehet az , ha van párkapcsolata. Ő nem fut senki után, nem könyörög senki szerelméért . Nem mondd le az álmairól , a céljairól, az életéről , a barátairól a férfi miatt. A Királylány nem ostoba , sokkal inkább tudatos. Ő tiszteli a férfit , de ugyanezt el is várja a férfitől , amennyiben ezt nem kapja meg nem fél búcsút inteni neki. Ő nem akarja megfojtani a szerelmével a férfit , nem akar rátelepedni a férfira , nem akarja kisajátítani és nincsenek hatalmas elvárásai a férfival szemben . Viszont arra sincs ide , hogy egy olyan férfira vesztegesse az idejét aki nem érdemli azt meg . Mert ő olyan férfit akar aki őt akarja ! Őt és senki mást! Úgy ahogy van ! Ma , holnap és örökre ! 

Rena

Képek forrása : Pixabay

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó poszt lett. Az elsővel még hadilábon állok, mert nem vagyok biztos abban, hogy mit akarok, de haladok azzal is. A többi azt hiszem, hogy már a zsebemben van. ^^

    VálaszTörlés