Oldalak

2021. május 12., szerda

Tudom mit veszel meg Májusban ! 😉

Végre , végre itt a jó idő ! Nagyon kellett már a napsütés a lelkünknek is , engem legalábbis nagyon lehúzott   reggelente munkába menet , hogy Május elején még bizony felkellett venni a vastagabb dzsekit , napot pedig csak elvétve láthattunk. De szerencsére egy pár napja már érzékelhetjük az időjárásban is  ,hogy csak Tavasz van hé ! Így  természetesen én is elhoztam Nektek a tavaszi Beauty újdonságokat. Sőt , rengeteg újdonságot hoztam Nektek , melyeket a  Gyógyszertárak polcain találunk meg. Ha érdekel melyek ezek mindenképp görgess tovább ...😉

Apivita 

Az Apivita egy nagyon klassz arctisztítóval rukkolt elő , amelyet nyugodtan használhatunk a szemkörnyéken is . Az aktív szén mágnesként vonzza magához a szennyeződéseket és még méregteleníti is a bőrt. Emellett szuper összetevőket tartalmaz , mint például a Panthenol amelyről tudjuk, hogy többek közt  regenerálja , nyugtatja a bőrünk. A márka a formuláiban természetes, elsősorban antioxidáns tulajdonságú infuzumokkal (növényi forrázat) helyettesíti a vizet, ebben a termékben C-vitaminban, flavonoidokban és számos aktív összetevőben gazdag csipkebogyó infuzum található, mely extra védelmet nyújt a külső környezeti szennyezők káros hatásai ellen, és erősíti, helyreállítja a bőr barriert.

A termék nem tartalmaz : SLES- t, SLS -t , parabent, szilikont, ásványi olajat, propylénglikolt, ethanolamin, ftalátokat, PCM-t, NM-t. A tubus újrahasznosított anyagból készült.

Javasolt fogyasztói ára: 3999,- Ft

APIVITA Arctisztító Black Detox 150 ml


Aztán itt van egy éjszakai balzsam , mely  ötvözi a méhészeti termékek páratlan védő- és kiegyensúlyozó erejét az illóolajok egyedülálló tulajdonságaival. Wakapamp, méhviasz, értékes napraforgó-, sárgabarack-, jojoba-, szőlő-, édesmandula- és olívaolaj, cukornádból nyert szkvalén tartalmával megerősíti a barriert, táplálja és puhítja a bőrt, revitalizál, fokozza a sejtmegújulást, antioxidáns védelmet nyújt, miközben levendula és citrus illóolajokkal nyugtatja a testet és lelket. 

Javasolt fogyasztói ára: 9999,- Ft

APIVITA Beessential Éjszakai Balzsam 15 ml


Továbbá egy nappali olaj , melyet az arcszérum előtt kell felvinni. Könnyű szárazolaj egy bőrt erősítő energia-booster, amely fokozza a bőr szépségét, miközben tökéletesen előkészíti azt a későbbi bőrápolásra. Értékes napraforgó-, sárgabarack-, jojoba-, szőlő-, édesmandula- és olívaolajjal, cukornádból nyert szkvalénnel, propolisszal és citrus illóolaj-koktéllal megerősíti a bőr barriert, biztosítja az optimális hidratáltságot, puhává varázsolja és feltölti a bőrt, antioxidáns védelmet nyújt, miközben energetizál és hozzásegít az egészségesen ragyogó bőrhöz.

Javasolt fogyasztói ára: 9999,- Ft

APIVITA Beessential Nappali Olaj 15 ml



Végül két Apivita csomag.
Az első csomag tartalma : Aqua Beelicious hidratáló gél - krém light zsíros / kombinált bőrre 40 ml + arctisztító Balck Detox 50 ml + ajándék hajpánt

Javasolt fogyasztói ára: 4999,- Ft


A második csomag tartalma pedig : Aqua Beelicious hidratáló krém Rich normál / száraz bőrre 40 ml + arctiszító habzó gél minden bőrtípusra 75 ml  + ajándék hajpánt 


Képek forrása : Apivita 


Eucerin 

Az Eucerin most a pigmentfoltokkal száll szembe , melyre kifejlesztett most két hidratáló krémet , melyeket egy szuper kis neszeszerrel kaphatunk meg. 
Mindkét termék thiamidolt tartalmaz, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hatva csökkenti a melanintermelést.
Hatékonyan képesek csökkenteni a sötét foltokat és megelőzni újbóli kialakulásukat .Hatásukra a bőr megjelenése egyenletessé és ragyogóvá válik.
A nappali krém UVA- és UVB-szűrőket tartalmaz, 30-as fényvédő faktorú, így hatékony védelmet nyújt a napsugárzás ellen, és csökkenti annak esélyét, hogy a napfény hatására pigmentfoltok alakuljanak ki a bőrön.
 Az éjszakai krém dexpanthenolt is tartalmaz – ez a hatóanyag segíti a bőr regenerációját az éjszaka során. 


Ajánlott fogyasztói ár: 12 460 Ft


Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 + Eucerin Anti-Pigment Éjszakai arckrém

Képek forrása : Eucerin 



Uriage


Aztán itt vannak az Uriage újdonságai is , menjünk ezeken szépen sorra.

Uriage termál hidratáló water essence 


Az Uriage Termál Water Essence egy valódi termálvíz koncentrátum, mely exkluzív formulájában az Uriage termálvíz minden hidratáló erejét ásványi esszenciaként tartalmazza, és ezt hialuronsavval, Aquaxyl hidratáló boosterrel, prebiotikumokkal és ásványi anyagokkal, nyomelemekkel kombinálva intenzíven tölti fel vízzel a bőrt. 
Kiegyensúlyozza annak hidratáltságát, 
kisimítja a dehidratáltság okozta finom vonalakat
megerősíti a bőr barriert és segít megőrizni a mikrobiom egyensúlyát. 
Selyemakác kivonat tartalmával fokozza az arc ragyogását.
intenzíven hidratálva bőre felfedi fiatalosságát és természetes fényét. 
Könnyű, láthatatlan állaga miatt férfiak számára is ideális.

Javasolt fogyasztói ára: 5999,- Ft


Uriage Xémose sos permet száraz bőrre


A Xémose bőrgyógyászati szakértelme egy könnyű, frissítő permetben, a száraz bőr viszketését azonnal enyhítő, nyugtató hatással. Táplál, véd, gátolja az irritációt és a viszketést. Uriage termálvízzel ápolja a bőrt. Arcra és testre. Csecsemőknek, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt.
60 másodperc alatt enyhíti a száraz bőr viszketését
Használatával a száraz bőr rugalmassá, puhává, hidratálttá válik és hosszan tartóan visszanyeri komfortját.
Modern összetétele pótolja a lipideket, táplálja, védi a száraz bőrt, nyugtatja az irritációt és a bőrfelület kivakarását okozó viszketést.
Azonnali megnyugvást biztosít és hosszan gátolja az irritáció és a bőrszárazság kiújulását. Késlelteti, csökkenti az irritációkkal, súlyos bőrszárazsággal járó fellángolások kialakulását és visszatérését.

Javasolt fogyasztói ára: 4999,- Ft


Uriage Toléderm Control szemkörnyékápoló

Azonnal felfrissíti, hidratálja, nyugtatja, védi az érzékeny bőrt és hosszan tartó komfortot biztosít. MINIMALISTA FORMULA 3 aktív összetevővel: az Uriage termálvíz, Alga poliuronidok és növényi szkvalén kombinációja azonnal nyugtat, erősíti a barriert, emeli a bőr toleranciaküszöbét, segít kontrollálni az irritációkat, csökkenteni a diszkomfortos, bizsergő, csípő, forróság és/vagy feszülő érzést. Csökkenti a szem alatti sötét karikákat, táskákat.  Bőrgyógyászati és szemészeti kontrollal tesztelt. Kontaktlencse viselése mellett is alkalmazható. Fiziológiás pH.

Javasolt fogyasztói ára: 4499,- Ft


Uriage Roséliane CC krém SPF 50 +

URIAGE innováció, a legújabb kutatási eredmények felhasználásával a rosacea átfogó kezelése érdekében. Uriage termálvízben gazdag textúrája, megelőzi, csökkenti a bőrpírt és akadályozza annak visszatérését, erősíti a bőr barriert, hogy az hatékonyabban védjen a bőrpírt okozó külső hatásokkal szemben. Hosszan tartóan nyugtatja az érzékeny bőrt, védi az érfalakat, javítja a mikrokeringést, szabályozza a bőrpír és hajszálértágulatok kialakulásáért is felelős molekuláris reakciókat, enyhíti a forróság és diszkomfort érzetet, hidratálja a bőrt és véd az UVA/UVB sugárzás bőrpírt okozó hatásától. Színezett textúrája és bőrbe olvadó, nem zsíros állaga egységesíti az arcszínt, elfedi a vörösséget, a bőrt puhává és alaposan hidratálttá teszi. Nem komedogén. Az Uriage bőrápoló készítményeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki. Hatékonyságuk számos vizsgálattal igazolt.


Javasolt fogyasztói ára: 5999,- Ft


Uriage Bariéderm cica Daily arcápoló szérum

Az Uriage bőr barrier szakértelméből született bőrgyógyászati szérum, mely erősíti és védi a napi környezeti stressznek, irritációknak kitett arcbőrt. Ajánlott pl.: maszk viselés okozta irritációk, szélsőséges klimatikus viszonyok, munkahelyi környezeti ártalmak, borotválkozás, nem megfelelő kozmetikai termékek okozta irritációk, esztétikai, bőrgyógyászati beavatkozások után vagy túlérzékeny bőr esetén ránctalanító, hidratáló arcápolóként.  Hialuronsavban és B5 provitaminban (Panthenol) gazdag összetétele megnyugtatja az arcbőrt, felerősíti a regenerációt, mélyen hidratál, feltölti a kisebb ráncokat és egységesíti a bőrfelszínt, az arcbőr színét és fokozza ragyogását. Dipeptid tartalma fokozza a bőr regenerációs folyamatait, ezáltal segít megelőzni a bőröregedés jeleinek megjelenését. Könnyű, láthatatlan állaga miatt férfiak számára is ideális. Eredmény: az arcbőr színe ragyogóbb és egységesebb, a bőr nyugodtabb, ellenállóbb és készen áll a további küzdelemre a stresszfaktorokkal.


Javasolt fogyasztói ára: 9999,- Ft




  Uriage Bariéderm cica Daily arcápoló gél- krém

Barrier szakértelmünkből született ultrakönnyű gél-krém, mely ideális napi védő hidratáló ápolás a környezeti stressznek, irritációknak kitett arcbőr számára. Ajánlott pl.: maszk viselés okozta irritációk, szélsőséges klimatikus viszonyok, munkahelyi környezeti ártalmak, borotválkozás, nem megfelelő kozmetikai termékek okozta irritációk, esztétikai, bőrgyógyászati beavatkozások után vagy túlérzékeny bőr esetén ránctalanító, hidratáló arcápolóként.  Gazdag összetétele megnyugtatja az arcbőrt, felerősíti a regenerációt, azonnal hidratál, feltölti az apróbb ráncokat, segít gátolni a bőr idő előtti öregedését, és egységesíti az arcbőr színét, felületét, fokozza ragyogását. Réz és cink tartalma antimikrobális és nyugtató hatásával segít a bőrnek visszanyerni optimális komfortját. Könnyű, láthatatlan állaga miatt férfiak számára is ideális. Eredmény: a bőr felfrissül, feltöltődik, ragyogóbbá és azonnal nyugodtabbá válik.

Javasolt fogyasztói ára: 6999,- Ft





Képek forrása : Uriage 

Rena 

3 megjegyzés:

  1. Egyiket sem próbáltam még, köszönöm szépen az ajanlót! 🙂

    VálaszTörlés
  2. Egyiket sem próbáltam még, köszönöm szépen az ajanlót! 🙂

    VálaszTörlés
  3. Az Uriage hidratáló esszenciáját a napokban kezdem tesztelgetni pont, remélem nem fog csalódást okozni ❤️

    VálaszTörlés