Oldalak

2021. május 18., kedd

Végre kipróbáltam az Oriflame Diamond Cellular termékeit

Nagyon sokáig szemeztem ezzel a termékcsaláddal , mert izgatta a fantáziám , hogy milyen is lehet egy gyémántporos termék , végül mindig elmaradt a kipróbálás. Aztán egy néhány hónappal ezelőtt nagyon jó akcióban kínálták azt hiszem olyan 2000 ft körüli összegért , az eredeti ára több , mint 7000 ft . Gondoltam most vagy soha kell lecsapnom rá , mivel mindenki mindenhol csak dicséri . Szóval biztos voltam benne , hogy a Diamond Cellular termékekben nem fogok csalódni... 

Én a micellás vizet és az elixírt szereztem be a márkától. A krémből rögtön kettőt akartam beszerezni , mivel annyira csábító volt az ára . Nos szerencsére győzött a józan ész és csak egyet vettem. De akkor egy kicsit részletesebben mesélek a termékekről. 


Sejtmegújító micellás arctisztító

A micellás víz csomagolása nagyon tetszik , egyrészt szuper a pumpás adagoló , mivel itt nem az van , hogy kiöntésnél egy csomó kárba vész , annyit pumpálunk amennyire szükség van, arról nem beszélve , hogy higiénikus is . Másrészt pedig maga a flakon is egy luxus érzetet ad. Maga a termék is bevált nekem, nagyon szépen leszedi a sminket , még a szempillaspirállal is egész jól boldogul , persze van olyan spirálom ami feladja neki a leckét , de mindenképp többet tud , mint azt vártam.

Egyébként nem irritál a szemfestéklemosásakor sem , nem szárít , én nem igazán szoktam azt tapasztalni , hogy ragacsos érzetet hagyna maga után, bár én egyből leöblítem , pontosabban  arctisztítót használok a következő lépésként . Én akciósan szereztem be , azt hiszem : 1200 ft -ért . A teljes ára : 3900 ft amit szerintem nem ér meg, viszont akciósan újra venném. Ha valamibe bele akarok kötni az az illata , ami picit erős , bár rögtön el is illan. 

Megj.: a micellás víz most a képen csak azért ilyen habos , mivel felráztam , hogy látszódjon is valami a feliratból a flakonon. 

Koncentrált sejtmegújító elixír gyémántporral

Na ezzel a termékkel nagyon vegyes érzéseim vannak , pozitív és negatív  egyaránt,  kezdem a pozitívval. Először is  a termék csomagolása egyszerűen gyönyörű , egy üveg tégely amit a gyémánthoz hasonló tető nagyon kis luxi hatásúvá tesz. A krém elég tömény, de könnyen kenhető . Viszonylag hamar beszívódik , de hagy maga után egy kis ragacsos érzetet. Ami miatt ezt a terméket tovább használtam ( a negatív tapasztalatoknál kifejtem mire értem ezt ) az annak köszönhető , hogy nagyon puha és hidratált lett tőle a bőröm . Nem rég írtam Farmasi Dr. C. Tuna White+ Correct termékcsalád - ról , mely termékektől brutálisan kiszáradt a bőröm 😔 nos ez az Elixír tette rendbe. Szóval a hidratáló hatása az valóban nagyszerű . 


 Akkor most jöjjön a negatív... Az a helyzet , hogy amikor én ezt a krémet felbontottam azt hittem, hogy romlott, de lecsekkoltam a szav. időt ami szerint nem, így magamra mertem kenni . Amiért romlottnak hittem az maga az illata , számomra nagyon kellemetlen , konkrétan büdös az én orromnak legalábbis. De valahogy hozzászoktam , mivel tényleg jó a hatása , csak épp akadt vele egyéb problémám is. 😕 Mégpedig az , hogy rettentően csípi a szemem , holott igyekszem elkerülni a szemkörnyékem krémezésnél , de úgy látszik nem mindig sikerül. Ez a benne lévő csillámoknak vagy gyémántpornak vagy minek  is köszönhető , amit egyébként nyugodtan kihagyhattak volna belőle. Szóval igen elég ellentmondásos a véleményem tudom, viszont valóban ez az igazság. Elhasználom a szemkörnyéket nagy ívben kikerülve 😃 de biztosan nem fogom újra vásárolni soha többet. 😟 Egyébként 7200 ft teljes áron , ami szerintem túlzás. 


Nos Ti próbáltátok már őket ? Mit gondoltok róluk ? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése