Oldalak

2021. május 4., kedd

Farmasi Dr. C. Tuna White+ Correct termékcsalád

A Farmasi termékekről már régebben is hallottam viszont néhány körömlakkon kívül mást nem igazán próbáltam a márkától. Idén viszont rendeltem a cégtől jó pár dolgot , köztük az ebben a posztban szereplő Dr. C. Tuna White + Correct termékeket , melyeket a katalógust lapozgatva egyből kiszúrtam. Majd be is szereztem mivel a leírás alapján csökkentik a pigmentfoltokat , rendszeres használat mellett pedig segítenek kiegyenlíteni az egyenetlen bőrtónust. Mivel nekem is van néhány pattanás után megmaradt folt vagy heg az arcomon nagy örömmel kezdtem el használni a termékeket , azt remélve , hogyha eltűntetni nem is fogják ezeket a kis foltokat , halványítani talán igen.

A termékek csomagolása nekem tetszik , nem bonyolították túl egyszerű fehér csomagolás barna felírattal , praktikus is , legalábbis nekem tetszik, hogy tégely helyett inkább a tubusos megoldást választották , higiéniai szempontból szerintem ez jobb döntés. Az illatukkal kapcsolatban én egy nagyon enyhe , alig érezhető gyógynövényes illatot véltem felfedezni. 

Dr. C. Tuna White+ Correct Fehérítő hatású tisztító arcradír 

Az arcradír 100 ml -es kiszerelésben érkezik, fehér színű , sűrű állagú termék . Apró szemcséket tartalmaz , viszont használat közben azért érezhető a radírozó hatás , amit az én bőröm még elvisel heti egy alkalommal , viszont akinek nagyon érzékeny , ekcémára hajlamos bőre van az inkább ne ezt a terméket válassza. Igazából szépen eltávolítja az elhalt hámsejteket , és a pórusaim is láthatóan tisztábbak lesznek radírozás után , viszont a termék szárítja bőrt , ezért használat után érdemes alaposabban  hidratálni. 

A termék ára : 2000 ft 

Dr. C. Tuna White+ Correct Fehérítő arctonik

A tonik 225 ml -es kiszerelésű , alkohol mentes ami mindenképp piros pont. Arctisztítást követően ezzel szoktam áttörölni a bőröm egészen a dekoltázsig , igen az arctisztítás , arcápolás nekem homloktól a dekoltázsig történik. 😊 Nem vettem észre , hogy szárítana vagy épp irritálna a termék , bár igazából mást sem nagyon 😕 Sokan azt mondják , hogy a tonikok használata nem szükséges , én valamiért jobban érzem magam ha használok arctisztítás után , meg egy jó minőségű tonik arra hivatott , hogy visszaadja a bőrünk normál ph értékét főleg egy nagyon lúgos arctisztító után, na meg persze , hogy hidratáljon is. 

A termék ára : 2200 ft 


Dr. C. Tuna White+ Correct Fehérítő arckrém SPF 22

Az arckrém az arcradírhoz hasonlóan fehérszínű, sűrű állagú, a kiszerelése pedig meglepő módon 75 ml , a legtöbb arckrém ugye 50 ml -es. Nos ezzel a termékkel nekem több gondom is akadt , egyrészt én az arckrémet a bőrbe masszírozva körkörös , felfelé irányuló mozdulatokkal szoktam felvinni.  Na most ez az arckrém a felvitelt követően darabokban jött le rólam , és fehér foltokat hagyott, ezt a lenti képben láthatjátok is.  


Így néz ki a kezem miután felvittem az arckrémet, egyébként az arcomon is ez volt látható. Próbáltam nagyon kevés mennyiséget , többet is  felvinni de nem igazán működött , szerintem az történt , hogy addig masszírozgattam még le nem hullt rólam az egész krém darabokban  😂 arra viszont elég volt, hogy kiszárítsa a bőröm . Sminkelni erre pedig nagyon nem szerettem, hiszen nagyon csúnya lett az eredmény . Nem is tudom talán ez a termék arra hívatott , hogy csak a problémás területre vigyük fel ? Passz fogalmam sincs, én viszont bevallom , hogy megváltam tőle pár használat után. 

A termék ára : 2500 ft 


Dr. C. Tuna White+ Correct Fehérítő szemránc balzsam

Ahogyan a legtöbb szemkörnyékápoló krém ez a termék is 15 ml -es kiszerelésben elérhető. Nem húzom az időt , a lényegre térek , ez is csak úgy, mint az arckrém nagyon nem vált be. Na egy pozitívuma van , nagyon hamar beszívódik a bőrbe , cserébe viszont  hihetetlen mód kiszárította a szemkörnyékem , konkrétan hámlott a bőr a szemhéjamon még ezt használtam . Először csak azt vettem észre , hogy akármilyen korrektort viszek fel a szemem alá berepedezik , de azt hittem, hogy csak túl toltam a fixáló púdert , majd azt elhagyva is ez történt. Még nem észre vettem, hogy baromira száraz és hámlik a bőröm a szemkörnyékemen , holott reggel -este kentem ezzel a szemkrémmel. 😞

A termék ára : 2200 ft 

Összegzés : Azt nem merném állítani , hogy ezek a termékek rosszak , valószínűleg arról van szó, hogy az én bőrömmel nem kompatibilisek , megjegyzem, hogy most eléggé meg van a bőröm is bolondulva , ez nyilván az évszaknak, klímának is köszönhető. Viszont én úgy gondolom, hogyha már a véleményem írom le, akkor az legyen az őszinte véleményem. Az arctonikot és a radírt mindenképp elhasználom , az arckrém és a szemkörnyékápoló viszont már nincs a birtokomban , ahogy azt említettem . A termékek használata során sajnos nem tapasztaltam pozitív változást bár nem is használtam sokáig mindet. 😕 Ha esetleg Ti is próbáltátok volna őket akkor örülök ha megosztjátok velem, ha pedig a véleményetek pozitív annak még jobban. 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése