Oldalak

2022. március 2., szerda

Termékek melyeket elhasználtam mostanában ...

Emlékeztek még ? Régebben rendszeresen volt havi Elfogytak posztom , aztán ez valamiért elmaradt. Viszont így egy csomó termékről melyekről nem készül termékteszt típusú  bejegyzés nem esik szó ...😕Arról nem beszélve , hogy sajnos megesik velem, hogy valamit megveszek , félre rakom , megfeledkezem róla majd azt gondolom , hogy abból a terméktípusból nincs nekem itthon és veszek egy másikat majd egy újabbat , végül ráeszmélek, hogy jé hisz van nekem itthon még ilyenem is 😅 na ez a gyűjtögetés meg pazarlás.

Épp ezért döntöttem el pár hónappal ezelőtt , hogy nem fogok semmi felesleges dolgot venni , kivéve ha az adott termék gyorsan fogy meg egyébként is fogyóban van . Inkább elhasználom az itthon lévő termékeket , melyekről viszont mindenképp szeretnék beszámolni nektek. 😊 Na és ezután a hosszú bevezető után rátérek a lényegre és mutatom miket sikerült elhasználnom az utóbbi időben. 


Kezdem az arcápolási dolgokkal , szerintem ebből van a legtöbb elfogyott termék. Egyébként az ne zavarjon meg senkit , hogy a képeken a legtöbb esetben nem üres flakonok vannak , mivel ezeket a képeket még akkor csináltam amikor is megmutattam nektek , hogy ezeket szeretném elhasználni az Instagramon. Szóval az első termék a Bioderma Sébium micellás víz amit szerettem , szépen eltávolítja a sminkünk nagy részét , nem szárította a bőröm , nem csípte a szemeim , viszont én egy fokkal jobban szeretem a Bioderma Sensibio micellásvizet, így én inkább arra voksolok. 


Arctisztító terén nagyon sok félét próbáltam már , viszont rájöttem , hogy én inkább a géles állagúakat preferálom . Na de akkor menjünk sorba, itt van a Balea kímélő arclemosó krém mandulaolajjal és e-vitamin gyöngyökkel száraz és érzékeny bőrre. Hm... több féle Balea arctisztítót próbáltam már , itt olvashattok többről is de valahogy nem érzem őket a magaménak , az Ultra Sensitive lemosót leszámítva. A képen látható Balea arclemosó valóban nem szárít , azonban én nem éreztem , hogy kellően megtisztítja a bőröm , ebből kifolyólag a sminket sem szedi le 100 % -ban , pedig én második lépésben szoktam lemosót használni. 

Avon Nutra Effects matt habzó arctisztító volt az első habállagú arctisztító életem során 😅 ha jól emlékszem előtte nem próbáltam hasonlót. Hát nem is tudom ... igazából picit húzódott a bőröm ezután , de ez nem feltétlenül a termék hibája  , mivel matt és télen az én bőröm egyébként is nagyon ki tud száradni , tehát ez az én bűnöm, hogy rosszkor kezdtem használni. Az állaga viszont nagyon távol áll tőlem bevallom , nem igazán sikerült megbarátkoznunk  😌 de szeretnék majd az Avon arctisztítóival kísérletezni a jövőben. 

Oriflame Optimals Deep Cleansing arctisztító zseléje a három közül a győztes , ugyanis ezzel nem volt semmi problémám ,  a legtöbb Oris arctisztítót én egyébként is szeretem , arcápolásban elég erős az Oriflame. Jól tisztít , nem irritál , nem szárít , ezt a terméket újra fogom venni valószínűleg. 



Oriflame Optimals Hydra Radiance arctonik már új köntösben és megújulva elérhető a márkánál , én azt hiszem ajándékba kaptam egy rendelés mellé. Elhasználtam de úgy semmi extrát nem tudok róla mondani , meg nem is igazán lenne értelme , hiszen már nem elérhető a termék. 


Uriage termál hidratáló water essence  hatalmas kedvencem lett . Arctonik után , szérum előtt használtam , soha nem okozott gondot más termékek használatával együtt , jól hidratált , üdébb , egészségesebbnek látszó volt a bőröm tőle . Ha kijött rajtam egy pattanás gyorsabban és nyomtalanul gyógyult ennek a terméknek a használata mellett , szóval róla csak jót tudok mondani. Újra vevős lesz az tuti , na meg az Uriage háza táján kicsit jobban szét fogok nézni ezután mert amit eddig próbáltam tőlük az előtt le a kalappal. 


A Herbária Herba Pure arcolaját is nagyon sokáig használtam , ha jól emlékszem talán még tavaly nyáron kezdtem el használni . Eleinte egy-két csepp is elég volt hiszen nyáron eléggé zsíros a bőröm , viszont ahogy beállt a hideg , szeles idő már szinte beszippantotta így én is 3-4 cseppet is felvittem belőle. Télre majd beszerzem újra 😉
Erről az arcolajról készült egyébként külön poszt itt találjátok .


Az Estée Lauder Youth Revitalizing Supreme hidratáló krém + szemkörnyékápoló szett egy Pixibox - ban volt benne . Még ezeknek a miniknek is gyönyörűséges a csomagolása, az illatukon , az állagukon is érezni , hogy  felső kategóriás termékekről van szó . De ! Hazudnék ha azt mondanám , hogy én a jövőben 30 -40 ezret fogok adni  egy arckrémért . 

Oriflame Pure Skin mattító és hűsítő lotion nos én ezt ugyancsak a nyáron használtam , de mivel még majdnem még félig volt így most gyorsan kivégeztem. Mivel több hidratáló szérum, olajjal együtt kenegettem így nem vettem észre , hogy kevés lenne , de önmagában egész biztos az lett volna. Én nem gondolom, hogy újra venném, viszont tiniknek , akik ráadásul olajos bőrrel rendelkeznek azoknak szerintem tökéletes választás. 
 

A Balea arcradírozó gél normál és vegyes bőrre ár - érték arányban szerintem nem olyan  rossz választás , mivel érezhetők benne a radírozó szemcsék , azonban ezek nem annyira durvák , hogy azok szétdörzsöljék , szárítsák a bőrt. Simább lesz tőle a bőrünk , viszont én azt a mélyen ható tisztítást nem vettem észre . Nem hiszem , hogy újra vásárolnám . 


A King Nature Hydrating Sleeping Cream egy Pink Pandás Mystery Bagben volt . Nem adtam neki sok esélyt , de pozitív csalódást okozott , mert egy enyhe de nagyon természetes illata van, ami egyébként felkenést követően gyorsan el is illan. Hamar beszívódik , ugyanakkor szépen hidratálja a bőrt. Szóval tetszett , szerettem használni , ráadásul ingyen kaptam. 


A képen látható Balea tusfürdőkről nem mennék részletekbe , mivel ezek limitált kiadásúak voltak. Valamiért rettentő nehezen fogytak el , de úgy voltam vele , hogy kidobni nem szeretném , viszont most már ha esik ha fúj elhasználom. Ami miatt nehezen fogytak el az az , hogy az illatuk sem tetszett , nem is habzott egyik sem túlzottan és szárították is a bőröm. 


Az Avon Naturals testradírt viszont imádtam. Ennek annyira jó illata van , hogy csak na , egyébként joghurtos. Ez kérem egy olyan testradír amelynek nem csak a tubusán szerepel a radírozó szemcse hanem a tubusban is 😉 szépen eltávolítja az elhalt hámsejteket , újra vevős. 


Az Isana borotvagél is egy nagyon jó illatú termék . igaz, hogy én ritkábban használok borotvát ... de azért higgyétek el , hogy sokáig elegendő, ráadásul nagyon olcsó is. 😉


Az Oriflame Feminelle intim mosakodóiról már nem is beszélek, hiszen már számtalan ódát zengtem róla, mindig újra veszem. 


Az Isana Shea Vaj&Kakaó testápolónak mesés az illata , Viszont ez egy sűrűbb állagú termék , emiatt nehezebben is szívódik be , viszont jól hidratál és nagyon sokáig megmarad az illata rajtunk. Ráadásul 500 ml -es a kiszerelés így egy nagyon kiadós termék is . 


A Fa dezodorok is állandóan újra vevős termékek nálam, számomra megfelelő a hatásuk , a jövőben is fogok még venni belőlük. 


Az Oriflame Feet Up limitált kollekciója volt tavaly nyáron ez a lábkrém és lábradír. Az illatukat szerettem , a lábradírnak durvábbak a szemcséi így szuperül távolítják el az elhalt hámsejteket a talpakról is . A lábkrém az nekem nagyon nehezen szívódott be , de én a Feet Up Advance termékeit mindig is jobban szerettem. 


Uriage Eau Thermal kézkrém is nagyon szeretett termék lett. Esténként ezzel kentem be a kezeim , melyeket reggelre szépen rendbe tett . Ahhoz képest , hogy milyen szuper a hatása nagyon hamar a bőrbe szívódik. Ezt a terméket ősszel biztosan újra fogom venni. 


Végül néhány hajápolási termék. Az Elseve Extraordinary Oil Double Elixír balzsammal nagyon sokáig szenvedtem mire elhasználtam. Igazából én nem nagyon vettem észre, hogy simább vagy ragyogóbb lenne tőle a hajam. Talán egy ici - picit könnyebben tudtam kifésülni de max ennyi. 

A Garnier Fructis Pure Fresh sampon viszont igazi felüdülés volt hajmosáskor , frissít , tisztít , jó az illata és tényleg kitudtam húzni egy -két nappal a hajmosást , mert nem zsírosodott olyan hamar a hajtövem. 

A Garnier Botanic Therapy hajpakolás annyira megtetszett , hogy azóta beszereztem még több dolgot a márkán belül, sőt jelenleg is egy Botanic Therapy hajpakolót használok. Simább , ragyogóbb , puhább és fényesebb lett  tőle a hajam. 

Az Avon Advance Techniques hajolaj is simán tudta azt hozni amit egy drágább kategóriás , szóval szerintem fogok venni még máskor is , éppen amelyik akcióban lesz. 

Na ezek a termékek lettek volna azok , melyeket mostanában elhasználtam. Elég hosszúra nyúlt , bocsi. 😁 Természetesen ez csak és kizárólag az én véleményem , ne vegyétek készpénznek ! Attól , hogy nekem valami bevált vagy épp ellenkezőleg nem jelenti azt, hogy nálatok is hasonlóan fog működni. 

Ennek ellenére örülnék neki ha megosztanátok velem azt ha ti is próbáltátok ezek közül valamelyiket. 

Rena

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése