Oldalak

2022. március 3., csütörtök

🛒 DM Haul 🛍 🛍

Annyira elvagyok maradva a posztokkal , hogy az csak na ... de igyekszem magam utol érni. Most egy DM - es szerzeményes poszttal készültem , holnap pedig hozom a Rossmann haul - t 😉😊Mivel most elég sok termék van mindkét drogériában kiárusításban így hátha még időben le tudtok csapni a kedvencekre, bár érdemes sietni. 




A képen látható Balea tusfürdők mind kiárusított termékek , és mindössze 199 ft / db -áron jutottam hozzájuk. Ha jól emlékszem a Baba tusfürdők is kiárusításban vannak. Szerintem mindenképpen nézzetek be a közeletekben lévő DM üzletekbe ha van rá módotok, hátha még sikerül kifognotok pár darabot. 



A Revox termékekkel már elég régóta szemezek , de nem rég végre eljutottam odáig , hogy be is szerezzek a márkától pár nekem tetszőt. 😋
Mindegyiket 1999 ft / db áron vásároltam. 
A kiszerelésük pedig 30 ml. 


- Revox arcszérum szalicilsav 
- Revox arcszérum niacinamid 
- Revox arcszérum hyaluron


A DM sajátmárkás hajvitaminjáról már annyi sok jót hallottam, hogy most már muszáj volt beszereznem, remélem, hogy én is csak pozitív tapasztalatokról tudok majd beszámolni. Bár még egy ideig nem kezdem szedni mivel egy másik cink tartalmú készítményt szedek jelenleg , így csak akkor kezdem el amikor is a jelenlegi elfogy. 
1149 ft - ba kerül és 60 db kapszulát tartalmaz. 


- Mivolis Haar Vital Komplex étrend-kiegészítő kapszula, vitaminokkal és ásványi anyagokkal


A Dove hajápolási termékei közül elég sok félét láttam leárazva , ami egyrészt tök jó mivel így fél áron tudjuk őket beszerezni . Másrészt viszont remélem, hogy csak a csomagolásuk fog változni mivel én ezeket a hajápolókat nagyon szeretem. 
A képen látható termékeket 699 ft / db áron szereztem be. 
☝ Majd felfedeztem , hogy a Rossmann -ban is le vannak árazva és ott is beszereztem jó pár Dove hajápolási terméket , de ezt majd egy másik bejegyzésben mutatom meg . 😜
Egyébként rengeteg hajápolót láttam még jól leárazva , szóval mindenképp nézzetek körül. 

- Dove Anti Frizz hajbalzsam 
- Dove Intensive Repair hajbalzsam 


Megakadt a szemem ezen a fehérjeporon és megmondom őszintén nem gondolom, hogy sokkal többet tudnak a jóval drágább shakek , mint ez ... szóval egy próbát megér. 
350 g a kiszerelése és 2599 ft - ba kerül. 

- Sportness fehérjepor vanília ízű . 


Újra vettem ezt a fertőtlenítő spray - t , én arctisztítás és sminkelés előtt még le szoktam fertőtleníteni a kezeim , ha van vírus ha nincs , inkább a pattanások megelőzése végett. De az íróasztalt , laptopot stb.. is áttörölgetem vele simán egy törlőkendőre fújva . 
Az ára 699 ft és 250 ml . 

- Denkmit fertőtlenítő spray 


Semmi más csaupán a kíváncsiság hajtott a megvásárlásakor , mivel ha jól emlékszem nem volt még kókuszos fogkrémem ... 😀
489 ft - ba kerül és 75 ml . 

- Signal  Long Active Nature Elements Coco White fogkrém 


Végül két zuhanypamacs , mert ez mindig kell itthon. Általában a Rossmann -ból veszem ( onnan is vettem egyébként ) de most kiakartam próbálni ezeket az Ebelineseket is. A Rossmann - hoz hasonlóan itt is 349 ft / db áron vettem ezeket. 

-  Ebelin Peeling- és masszázsszivacs


Nos ezek lettek volna a DM - ben vásárolt termékek . Ti DM - be vagy inkább Rossmann -ban szoktatok vásárolni ? Nektek sikerült mostanában egy-két jó akcióba bele futni ? 

Rena

1 megjegyzés:

  1. Ezeket a Baleas tusikat szinte mindig beszerzem ha Dm be járok ,mert ugye egy tusi soha sem elég .De amire nagyon kiváncsi vagyok az a fehérje por ,ha beválik szívesen olvasnák róla .

    VálaszTörlés