Oldalak

2022. január 5., szerda

Caroline Wood határidőnapló 2022

Pár nappal ezelőtt mutattam nektek az idei határidőnaplómat , mely a Határtalan gondolatok határidőnapló , akkor említettem , hogy amellett beszereztem egy másik határidőnaplót is , melyben a blogos ötleteim, terveim szeretném lejegyezni . Nos természetesen ezt sem fogom rejtegetni 😁 Ha kíváncsiak vagytok rá , melyik az a határidőnapló mely első látásra megtetszett , és azt éreztem vele kapcsolatban, hogy ezt nekem tervezték 😃 akkor görgessetek tovább...😊😉




Ez pedig nem más , mint a Caroline Wood határidőnapló , mely szerintem egy tökéletes választás volt. 
Kívül - belül nagyon csajos és szép , olyan igazi női napló , mely tökéletes választás lehet fiatal csajszik és felnőtt hölgyek számára is. 
Mutatok pár képet és mesélek róla picit. 



A határidőnaplót R . Kelényi Angelikának köszönhetjük , aki egy író, költő , főszerkesztő hölgy, regényeit az Álomgyár Kiadó gondozza. Egyébként a Caroline Wood határidőnapló az álomgyár-webshopon és -könyvesboltokban elérhető.




Az illusztrációk nekem nagyon tetszenek , szépek, vidámak , nőiesek . A határidőnaplóban az első oldalon felírhatjuk az adatainkat , és még egy személyt aki szükség esetén értesíthető , ez egy nagyon jó dolog , de inkább ne legyen rá  szükség . 




Találunk benne kettő éves naptárt 2022 és 2023 - ra is. Ez megint egy nagyon jó dolog , hogy már a jövő évre is előre tudunk tervezni . Itt jelölhetünk fontos dátumokat , esetleg ahogyan a legtöbben a menstruációs napokat tudjuk bejelölni , vagy bármi mást ezt mindenki eldöntheti saját maga. 
 



A következő oldalon a fontos szülinapokat jelölhetjük egy lufiban ami megint csak nagyon jó pofa dolog. A másik oldalon pedig egy befőttes üvegben  berajzolhatjuk azokat a dolgokat melyek boldoggá tesznek bennünket , bár én ezt szerintem nem fogom rajzolgatni , inkább letakarom és kitalálok erre az oldalra valami mást. 




A fenti képen látjátok , hogyan kezdődik minden hónap  , a jobb oldalon látunk egy havi naptárt és egy rajzot Caroline -ról . A bal oldalon viszont csak  mintákat látunk amelyet én biztosan felfogok dobni valamivel , pl.: rajzolok oda négyzetet vagy egy köralakot és ebbe fogom feljegyezni a havi céljaimat a bloggal kapcsolatban, vagy épp a bejegyzés ötleteim. 




Itt pedig láthatjuk , hogy néz ki egy adott hét. Bőséges helyet kapunk a jegyzeteléshez , ráadásul  minden oldalon szerepel a havi naptár itt megint tudjuk jelölni a fontos napokat , dolgokat. Na meg az is egy szuper dolog, hogy a névnapokat is jelezték. 




Akik kedvelik a Bullett Journalt és szívesen vezetnék , csak épp idejük nincs rá ( úgy mint ahogyan nekem ) azoknak remek választás lehet ez a határidőnapló , hiszen amint láthatjátok egy csomó dolog benne van a Bullet - hez hasonlóan . Mint pl.: utazási tervek, bakancslista , ajándéklista , elolvasott könyvek listája stb.... 




Szóval ha hozzám hasonlóan szeretitek  ha egy határidőnapló igazán csajos , színes , szép és motiváló,  ráadásul még az ára is baráti akkor ajánlom figyelmetekbe Caroline Wood 2022 - es határidőnaplóját . 😊



Ti használtok egyébként határidőnaplót ? 
Van olyan amelyik bevált olyannyira , hogy évek óta újra vásároljátok ? 
Milyen szempontok alapján választotok ? 



Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése