Oldalak

2021. október 19., kedd

Essence adventi kalendárium 2021

Annyira gyorsan repül az idő, hogy csak kapkodom a fejem 😧 olyan mintha tegnap írtam volna a 2020 - as Beauty Adventi Kalendáriumokról , melyekre sikerült lecsapnom. De bizony  eltelt egy újabb év , közelednek az Ünnepek , a Karácsonyi dekorációk már kezdenek megjelenni az üzletekben , sőt én már láttam több helyen Karácsonyi beauty csomagokat , na meg biztosan lesznek hatalmas leárazások is 😁 melyet én  nagyon várok egyébként . 😈 Most viszont egy kalendáriumot hoztam nektek , melyet szerintem többen vártatok is 😍 ez pedig nem más , mint az egyik Essence kalendárium . Igen az egyik , mivel itt nálunk 3 féle is elérhető volt. 2 DIY kalendárium és egy 24 ajtós változat is. 

Ha kíváncsi vagy a tavalyi kalendárium szerzeményeimre katt a linkekre ! 

! Ne olvasd tovább ezt a bejegyzést , ha te is beszerezted / szeretnéd beszerezni a 2021 - es Essence adventi kalendáriumát , azonban inkább meglepetést okoznál magadnak , esetleg másoknak ha ajándéknak szántad. 
Ha viszont nem tudod eldönteni , hogy megéri e beszerezni , érdemes lenne e rá pénzt szánni , akkor görgess tovább 😉😊



Mielőtt rátérnék a tartalmára , pár szót a csomagolásról. 
Személy szerint nekem nem tetszik . A doboz szinte papír vékony , könnyen szakad , nekem nem a Karácsony jut róla eszembe , szóval ez nekem egyáltalán nem jön be  , a tavalyi sokkal jobban tetszett , mármint a mintája , a minősége ugyanis ugyan ilyen volt. 😔 De akkor mutatom mi van benne . 😍


Ahogy ki nyitom a dobozt a tetején egy tájékoztató , amin csak néhány termék van feltüntetve a csomagból , szóval nem az összes. További itt vannak a számozott matricák amelyeket én nem fogok a tasakokra ragasztani , mivel saját magamnak vettem a kalendáriumot , de a határidőnaplómba tudom majd őket használni. 😋👌


Íme a tasakok melyekbe bele tudjuk pakolni a termékeket, amennyiben ajándékba szánjuk a beauty dobozt.
Na és akkor rá is térek a lényegre ... mutatom mely termékek töltötték meg a dobozt. 😍💕💖


Essence Magic Spell körömmatricák 


Essence rózsafapálcikák 




Essence 10 mp körömolaj 


Essence Crystal Power körömlakk 02 


Essence Shine Last & Go körömlakk 52


Sminktáska 


Essence sminkszivacs 


Essence sminkecsetek 




Essence hidratáló + bőrtökéletesítő primer 


Essence fixáló púder




Essence Blush Lighter 






Essence szájfény 


Essence ajakápoló 


Essence Shine Shine Shine ajakrúzs 


Essence Perfect Matte ajakrúzs 


Essence This is me ajakrúzs 


Essence I Love stage szemhéjbázis 


Essence 2 az 1-ben szemhéjtus 


Essence I Love Extreme me Curl & volume szempillaspirál 


Essence My Power is Water szemhéjpúder paletta 






Essence Hej L.A. szemhéjpúder paletta 







Essence Witch Side szemhéjpúder paletta 






Összegzés : Nos ahogy az elején is említettem a csomagolás nekem egyáltalán nem jött be. Ami viszont a dobozban helyet kapott , az előtt le a kalappal. Nagyon , nagyon tetszik a tartalom. A rózsafapálcika és a körömmatrica ha elmaradt volna azt egyáltalán nem sajnálnám, de ez legyen a legnagyobb problémám. Gratulálok az Essence -nek , mert ez a kalendárium szerintem csúcs szuper. Kevesebb , mint 8 000 ft -ért kapunk 24 db terméket , nem mellesleg mindegyik teljes kiszerelésű ! Ami valljuk be a legtöbb kalendáriumra nem jellemző sajnos , arról nem beszélve , hogy több tízezerbe kerül némelyik . De majd a többi kalendáriumról  egy külön bejegyzésben írok. 

Én ezt a kalendáriumot a Notino - ról rendeltem. Sajnos nem találtam olyan webshopot ahol belehet szerezni jelenleg , viszont érdemes résen lenni , mert sosem tudni. A kalendárium ha jól emlékszem 7300 ft -ba került. 

Remélem hasznosnak találtátok . Ti próbáltátok már a posztban szereplő termékeket ? 

Rena 

1 megjegyzés:

  1. Szép tartalom 😍 nincs beauty kalendárium piros lakk nélkül 😁❤️ a paletták iszonyú jók! A lakkokat ismerem és a Blush Lightert is ami nekem nagyon nagy kedvencem!

    VálaszTörlés