Oldalak

2021. július 13., kedd

Mit vegyünk meg a Patikából ? Apivita # 1

Amint azt előzőleg beharangoztam Nektek már egy ideje tervben van , hogy egy olyan sorozatot készítek amelyben azokat a kozmetikai márkákat vesszük górcső alá , melyeket elsősorban Patikákban szerezhetünk be . Na de aki hozzám hasonlóan olyan városban él , ahol korlátozottan elérhetőek a különböző kozmetikumok , azok se keseredjenek , hiszen ma már számtalan webshop , online Patika áll rendelkezésünkre , így szinte lehetetlen , hogy ne tudjuk a kiszemelt terméket beszerezni. Az első ilyen márka amit megnézünk közelebbről , amint az már a címből is kiderült az Apivita lesz.


Ez a bejegyzés sorozat számomra is segítség , hiszen miközben készítem ezeket a bejegyzéseket én is megismerem, tanulmányozom a különböző termékeket , na meg kapcsolódik a Tudom mit veszel meg című sorozatomhoz, melyben igyekszem ezen márkák újdonságait is bemutatni. Na meg nagyon remélem , hogy ez Nektek is hasznos kis segítség lesz a jövőben. 


Az Apivita története 

1979-ben két Athéni  gyógyszerész alapította az Apivitá -t . A görög cég tápanyagokban gazdag méhészeti alapanyagok, mediterrán gyógynövények ,  tiszta illóolajok, valamint élenjáró zöld kozmetológiai technológiák felhasználásával természetes és hatékony arc-, test- és hajápoló termékeket  állít elő. 

Termék családok 

Az Apivita márkánál egyaránt megtalálhatók arc -, haj-, és testápolási termékek , ezen felül pedig különböző fényvédők. Rengeteg terméke van a márkának , ezért szerintem két részben fogom megmutatni a különböző termékcsaládokat. Szerintem kezdem az arcra való termékekkel és fényvédőkkel . Mindegyiknél fogom jelezni , mely bőrtípusnak és milyen problémára lettek kifejlesztve. 


Aqua Beelicious termékcsalád

Hidratáló termékcsalád , mely négy terméket biztosít számunkra.  . Egy szemkörnyékápolót , egy Boostert , továbbá kettő hidratáló krémet , mely közül az egyik normál / száraz bőrre míg a másik zsíros / kombinált bőrre lett kifejlesztve. 

Összetevők közt szerepel :  bodorrózsa , vadrózsa , írisz virágzat , méz és propolisz kivonat és csipkebogyó forrázat.




Beessential Oils termékcsalád

Ez a termékcsalád két terméket kínál számunkra , egy szérumvés egy éjszakai balzsam formájában.  A bennük lévő illóolaj táplál és revitalizál, miközben megnyugtatja a bőrt és az érzékeket is. Továbbá megerősítik a bőr barriert és puhítanak. 

Összetevők közt szerepel : propolisz , levendula és citrus illóolaj.



Bee Radiant termékcsalád 


Öt termék áll rendelkezésünkre , melyek arra hivatottak , hogy felvegyék a harcot a bőröregedés és a fáradtság jeleivel szemben.  Azonnali ragyogást biztosítanak , és korrigálják az apróbb ráncokat. A termékek a fiatalabb korosztály számára lettek kifejlesztve , az első ráncok megjelenése előtt, 25 éves kortól. 

Összetevők közt szerepel : fehér bazsarózsa, propolisz 




Express Beauty termékcsalád

Ennél a termékcsaládnál különböző arcmaszkok és arcradírok  állnak rendelkezésünkre , minden őrtípus megtalálhatja itt a számára megfelelő terméket. 



Face cleansing termékcsalád

A névből már kitalálhattátok , hogy ennél a termékcsaládnál arctisztítók közül válogathatunk. Egy előző posztomban már mutattam Nektek az APIVITA Arctisztító Black Detox terméket , melyről pár napon belül be is fogok számolni. Ezek a termékek bármely bőrtípussal rendelkezőnek megfelelőek lehetnek, viszont van egy termék melyet kifejezetten zsíros / kombinált bőrre ajánlj a márka. 




Lip Care termékcsalád 

Az Apivita ajakápolókat is biztosít számunkra , egész pontosan nyolc féle verzió közül választhatunk. Van külön gyermekek részére ajakápoló , továbbá olyan ápolók melyek fényvédelemmel vannak ellátva. 



Queen Bee termékcsalád 

Ha ráncok akkor Queen Bee ! Öt termék képezi a termékcsaládot. Melyek felveszik a harcot a ráncokkal szemben. A termékek érett bőrre lettek kifejlesztve . 

Összetevők közt szerepel : méhpempő , akác és szuhar kivonat, hialuronsav , illóolajok. 



Wine Elixir termék család 

Végül még egy termékcsalád a ráncok ellen. A termékek rendszeres használat mellett feltöltik a ráncokat , táplálják, regenerálják a bőrt. 

Összetevők közt szerepel : szőlőmagolaj, polifenolok 




Ezek lettek volna tehát az arcápolási termékek . Akkor most nézzük mit keressünk a Patikában az Apivitán belül ha a fényvédelem a célunk. 🤔


Fényvédők arcra 


Sun Sensitive Illatmentes arckrém érzékeny bőrre


  Sun Anti - Wrinkle Arckrém ráncok ellen SPF50 


Sun mattító színezett arckrém SPF30 



Sun  Anti - Spot színezett arckrém pigmentfoltok  ellen SPF50


Sun  Anti - Spot arckrém pigmentfoltok  ellen SPF50

Fényvédők testre 



SUN Naptej arcra és testre SPF50 - Extra erős fényvédelem



Sun Barnulást segítő Olaj Spray SPF30

Napozás Utáni Hűsítő Krém-Gél


Fényvédő gyerekeknek 


Sun kid Gyerek Spray SPF50


Sun Kid  Gyerek Tej SPF50


A következő részben a testápolási és hajápolási  termékeken megyünk végig 😊 Katt ide az Apivita #2 -ért

Ti melyik terméket próbáltátok ki már a posztban szereplők közül ? 

Rena

Képek forrása : Apivita

8 megjegyzés:

  1. Nagyon jól összeállítottad ezt a termék ismertetőt, részletes és érthető. Szép munka 🙏💗

    VálaszTörlés
  2. Imádom az Apivita termékeket. Több arcmaszkot, sampont, testápolót próbáltam. Most jutott eszembe, hogy van egy fényvédőm is. 🧐

    VálaszTörlés
  3. Szuper termék ismertető!Sun kid 50 hasznalja a kislanyom. Nagyon jó

    VálaszTörlés
  4. Még nem próbáltam őket, de biztos ki fogom majd. Szuper írás lett.

    VálaszTörlés