Oldalak

2021. július 31., szombat

Az első Lucky boxom 🎁

Beszereztem életem első Lucky Box-át ! 😍 Biztosan hallottatok már Ti is a Pixiboxról !? Ha esetleg még sem akkor mindjárt mesélek róla kicsit . Viszont a bejegyzésem főszereplője most a Lucky box lesz. Amit pár napja sikerült megkaparintanom, úgymond kárpótlásként mivel megint csak lemaradtam a Pixibag - ről ... 😌 Na jó inkább kezdem a beszámolóm a legelején, ha esetleg  akad köztetek olyan aki nem tudja miről is zagyválok 😃 ismerkedjünk meg inkább először is ezzel a szolgáltatással ...

Mi is az a Pixibox ??? 

Ha máshol nem is külföldi weboldalakon biztosan találkoztatok már , vagy hallottatok úgynevezett beauty boxokról  , mint pl.: Glossybox, Lookfantastic stb... rengeteg féle van náluk. Szerencsére és a beautyguruk örömére Magyarországon is elérhetők különböző beauty boxok , a legismertebb ezek közül a Pixibox amit közel 9 éve,  Beáta hozott létre. 

Mi értelme megvásárolni egy ilyen beauty dobozt / mit találunk benne ? 

Kozmetikum és smink újdonságok találhatóak a Pixikben , melyek lehetnek teljes kiszerelésűek , utazó méretűek és termék minták is. A dobozok ára minden esetben a töredéke a benne található termékek eredeti  árának. Tehát kb.: egy termék áráért kapunk egy csomó minden mást is. Arról nem beszélve , hogy rengeteg  újdonságot kipróbálhatunk mielőtt megvásárolnánk teljes áron , ezzel elkerülve azt , hogy a termék esetleg nem válik be , és csak pénzkidobásnak tekintenénk. Na meg persze nem utolsó sorban a meglepetés varázsa , mivel minden egyes doboz tartalma meglepetés. 

Milyen Pixik léteznek ?

Jelenleg 5 féle Pixi közül válogathatunk , minden hónapban más -más doboz rendelhető . 

Aki a luxus és prémium márkákat részesíti előnyben annak a Pixibox lesz a legmegfelelőbb. 1-3 db teljes kiszerelésű terméket, és 4-6 utazó méretű, vagy deluxe minit tartalmaz. 

Ára : 6990 - 


Pixibox


A natúrkozmetikumok kedvelőinek a Pure by Pixibox lesz szuper választás. Kiadásonként eltérően 1-3 db teljes kiszerelésű, valamint több utazó, mini, minta méretű natúrkozmetikumot tartalmaz. 

Ára : 5.990 - 


Pure by Pixibox


A drogériás szépségápolókat előnyben részesítő beauty rajongóknak a Pixibag neszesszer lesz tuti döntés.  4-6 db teljes kiszerelésű terméket, illetve  mintákat is tartalmaz. 

Ára : 4990 - 


Pixibag


Na de a férfiakról sem szabad megfeledkezni , hiszen van egy pároknak szóló Pixi is,  Adam&Eve by PixiboxLegalább 3 db teljes kiszerelésű kozmetikumot, illetve további utazó méretű és minta termékeket, valamint kiegészítőket tartalmaz. 

Ára : 4990 - 


Adam&Eve by Pixibox


Végül itt van a Lucky Box azoknak akik azonnali meglepire vágynak , és nem győzik kivárni a Pixiboxok megjelenését , esetleg lemaradtak róla. A Lucky Box olyan termékeket tartalmaz főként melyek megtalálhatók voltak előzőleg valamely Pixiben. 


Lucky Box

Képek forrása : Pixibox


Na de most már nem maradt más , minthogy megmutassam mit rejtett az általam vásárolt Lucky Box . 



Így néz ki belülről , kinyitva . 


És akkor menjünk sorba a termékeken. 



Uriage Termal hidratáló water essence


Herbioticum Aloe Vera krém 


Boratalco izzadásgátló dezodor 


Image Ormedic balancing gél maszk 


One Ginger Morning tusfürdő 


Trussardi Donna illatminta 


Amint látjátok az én beauty dobozom tartalmazott egy teljes kiszerelésű Uriage hidratáló watert , és egy teljes kiszerelésű Herbioticum krémet . Továbbá Boratalco dezodort és egy One Ginger Morning tusfürdőt utazó méretben . Végül kettő mintát egy Trussardi illatmintát és egy Image arcmaszkot. Mindezt 2990 ft - + 1290 ft házhozszállítási díjért cserébe . Nem is rossz ugye ? 

Rena

1 megjegyzés: