Oldalak

2021. július 3., szombat

Avon rendelésem eredménye

Néhány hónapja belelapoztam egy Avon katalógusba , amit már nagyon , nagyon régen nem tettem . Ennek az az  oka , hogy  tinikoromban rendeltem az Avontól néhány arcápolási terméket , melyektől egy csomó pattanásom lett , emiatt nagyon megharagudtam a márkára és még csak a kezembe sem vettem egy katalógust sem.


Viszont nem rég csak az utamba került egy katalógus és hát a sminkek annyira nagyon izgatták a fantáziám, hogy egyszerűen nem bírtam megállni, és rendeltem pár dolgot. 😊 Na meg sok minden mást is beszereztem az Avontól ... na jó rengeteg mást is. 😂 De most akkor mesélek kicsit az eddig kipróbált sminktermékekről . 




Avon Magix mattító primer 

Maga a primer fehér színű , krémes állagú. Illatanyagot tartalmaz , ami engem nem zavar , főleg , hogy a felvitelt követően én ezt már nem érzem. Könnyű állagú primer , a bőrön is könnyedén , egységes eloszlatható , nem hagy maga után zsíros érzetet , 1-2 perc alatt beszívódik és már lehet is rá alapozni. A primer használatával azt vettem észre , hogy a bőröm egységesebb , szebbnek tűnik. A pórusaimon is finomított , és tény , hogy az alapozás sokkal szebben mutat ezzel és később fényesedik át a bőröm. Szóval ez egy jó kis termék. 

Avon True Flawless folyékony alapozó

Ezt az alapozót én Nude árnyalatban vásároltam meg. Könnyű állagú alapozóról van szó , tehát nem egy sűrű textúra , de nem is az a nagyon folyékony szerencsére. Könnyen eloszlatható akár ecset , sminkszivacs vagy épp az ujjaink segítségével is. Igére szerint mattít , nos én azt vettem észre , hogy inkább egy természetes hatást ad , ami egyáltalán nem baj, sőt. A fedését én olyan közepesnek mondanám, akinek vannak bőrhibái annak ez az alapozó kevés lesz . A tartósságát illetően pedig olyan 6-8 órát ott marad . Igazából sokkal jobb , mint ahogy ezt vártam, azok számára tudnám ajánlani akik egy olyan alapozót keresnek amelyet kényelmes viselni , viszonylag tartósnak is számít és ami a legfontosabb egy természetes hatás érhető el vele. 
 



Avon ombre szemöldökpaletta

Én oda vagyok a szemöldökporokért , évek óta csak port használok a szemöldökömre , bár látni fogjátok lentebb , hogy bátor voltam és beszereztem egy gél is az Avontól . 😄 Ez a paletta kettő árnyalatban elérhető , én a sötétebbet választottam a Medium Dark árnyalatot . A paletta csomagolása nagyon tetszik , plusz pont a mágneses záródásért . A porokat tekintve nekem nagyon hasonlóak a színek a palettában is és felvitelkor is , talán egy árnyalat különbség van köztük. Ennek ellenére elfogom használni , mert igazából jól működik , szép természetes hatást tudok vele elérni , jól pigmentált , tartós is . Negatívumként annyit tudom felhozni, hogy eléggé porol és ahogy előbb említettem az első szín lehetne világosabb. Viszont a benne lévő highlighter is nagyon szép és pigmentált. 😊





Mark Magix szemfestékalapozó

Maga a szemhéjalapozó  nagyon krémes , de könnyen eldolgozható , a legjobb ecsettel eldolgozni. Egységesebbé, simábbá teszi szemhéjat , ami által a szemhéjfesték is sokkal szebben mutat rajtam. Mivel rejtett szemhéjam van szinte minden szemfesték begyűlik a szemhéj ráncaimba . ezért én szeretek ilyen termékeket használni, és ajánlom is a hozzám hasonló problémával küszködőknek. 



Ezzel a termékkel sem volt eddig gondom , teszi amit ígér. Tartósabb , szebb a szemsmink általa. Azt nem mondom , hogy ebben a kánikulában 12 órán keresztül ott tartja a szemfestéket a szemhéjamon , de mindenképpen tartósabb , pigmentáltabb az eredmény . Azt nem mondom , hogy teljes mértékig megakadályozza , hogy begyűljön a festék az apróbb kis ráncocskákba , de mindenképp tartósabb a sminkem ezzel. Ahhoz képest , hogy egy icipici tégely , évekig elegendő lehet a benne lévő mennyiség , bár ezek a termékek általában 1 év alatt beszáradnak sajnos. 



Mark tégelyes szemöldökformázó gél

Na itt is van a már említett szemöldök gél. Ami nem volt egy jó döntés  😕 már ami az árnyalatot illeti. Magával a termékkel nem lenne nagy gond, hiszen valóban könnyen és precízen lehet felvinni. Azonban ez a Deep Braun árnyalat még az én gesztenye barna hajamhoz is nagyon sötét . Még kapható a termék  Blonde árnyalatban is , nyilván azt semmiképp nem akartam , de ez a szín ami felvitelnél inkább feketére hajaz nagyon sötét.




 Az tény, hogy a termék azt ígéri , hogy hangsúlyos formát ad a szemöldöknek , de ez nekem már túlontúl hangsúlyos , már már bohóc hatást kelt. Szóval ezt valószínűleg nem fogom elhasználni , bár ha az Avon kijönne egy hozzám passzoló árnyalattal azt szerintem beszerezném. 😊




Avon Magix előkészítő és fixáló spray 

Hm.. ez a termék  nem lesz kedvenc , bár kitudja . 😏 Eddig nem lettünk jóba az tény. Azt még valahogy elnézném neki , hogy eléggé fröcskölő fajta , de maga a permet nagyon ragacsos is. Amikor fixálom ezzel a sminkem akkor van ez a ragacsos érzés ugye , és hát ez nem igazán komfortos , mivel úgy érzem , hogy húzódik tőle  a bőröm, és szárítja is. Primerként is ezt tapasztalom, hogy húzódik tőle a bőröm és nem tudom olyan szépen eloszlatni rajta az alapozót. Viszont még tesztelgetni fogom , hátha változik a mi kettőnk kapcsolata 😁




Avon Unlimited szempillaspirál

Szerettem volna szeretni ezt a spirált , de nem tudtam. Amikor megláttam a keféjét megörültem , mert ezek a típusú kefék a kedvenceim. Nem a duckó fajta amivel mindent összekenek , hanem ez a vékonyabb , szilikon kefe amellyel betudok festeni minden egyes szempillát. 




A szempilláim kifestésével nem is volt gond , csak épp egy rétegben semmilyen hatást nem tapasztaltam , sem hosszabbnak , sem dúsabbnak de még íveltebbnek sem tűntek tőle a pilláim. Így még egy réteget felvittem , de valahogy ez sem adott semmi pluszt , azt leszámítva , hogy nagyon összetapasztotta a pilláim és csomósította , ugyanakkor azt éreztem, hogy elnehezíti és kellemetlen számomra viselni. 




Sajnos 3-4 használat után , mert azért próbálkoztam én ezzel , azt vettem észre , hogy elkezdett beszáradni és egyre csomósabb lett , nem tudom, hogy a képen mennyire látszik ez. Szóval ez a spirál nem lett kedvenc nálam. 

Nos ez lett volna az eddigi tapasztalatom a rendelt Avon termékekről . Mivel nem vagyunk egyformák a leírtakat ne vegyétek készpénznek, mivel ez csak az én véleményem. Viszont örülnék neki ha megosztanátok velem a saját véleményetek a termékekkel kapcsolatban. 

Ti próbáltátok valamelyiket ? Nektek , hogy váltak be ? 

Rena 

10 megjegyzés:

  1. Én inkább arcra való kencéket szoktam avonból rendelni (maszk, radír stb.) és az alapozón kívül most sem fogott meg más (na jó ez azért, mert én nem sminkelek :'D). Egyébként a termékeknek olyan jó a kinézetük és annyira jól tudsz fotózni ♥

    VálaszTörlés
  2. Én is használom ezt a fajta szempillaspirált és nekem nagyon bevált. ❤️
    Ettől függetlenül szuper cikk lett. :)

    VálaszTörlés
  3. Sajnos szempillaspiráloknál nagy gond hogy a csomagolás nem elég precíz kidolgozottságú és nem lehet jól visszacsavarni, így màr pár nap után beszárad könnyen 🙁 olyankor tud nagyon fájni a szívem azért! Egyébként nagyon szemezek én is az Avonnal mostanság mert tök jó dolgokkal állnak elő ❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen ebben teljes mértékig egyetértek veled Zsani :)

      Törlés
  4. Imádom az avont, leginkább a parfümöket szeretem, mindig szoktam is rendelni, illetve új dolgokat kipróbálni. Anno alapozóm, körömlakkom, szemceruzám is volt, de oda voltam a testpermetekért is. Amiket beszereztél nagyon szuperek, a szemöldökpor tetszik legjobban. 😊

    VálaszTörlés
  5. Vannak nagyon jó cuccok, de mivel nekem elég érzékeny a bőröm inkább natúrkozmetikumokat szoktam használni. Nyáron pedig egy kis alapozáson kívűl ritkán sminkelek ebben a melegben :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A naturkozmetikumokat én is szeretem. De ! Én azok használata mellett nem vedzek észre változast a bőrömön 🤔

      Törlés