Oldalak

2021. június 29., kedd

Rival Loves Me paletták

Már jó ideje beharangoztam tudom, hogy mutatni fogok Nektek swachokat a Rival Loves Me palettáimból , viszont az elmúlt néhány hónap annyira sűrűre sikeredett , hogy hatalmas feladatnak bizonyul utol érni magam. Nagyon remélem , hogy a közeljövőben ez most már tényleg meg fog változni, mert a terveim szerint naponta vagy 2 naponta szeretnék jelentkezni új poszttal itt a blogon , változatosabb témákban. 😁 Na de vissza a jelenbe és a Rival Loves Me palettákhoz . Hoztam Nektek pontosan 4 db palettát 😍 mindegyiket swacholtam , ezeket sorban meg is mutatom. 

Rival Loves Me Mega Teint arcpaletta 




A Mega Teint paletta tartalmaz 4 highlightert , 2 bronzosítót , 1 pirosítót és egy púdert is. Tehát minden benne van ami az arcunk szépítéséhez , kiemeléséhez kellhet. Mindegyik árnyalat nagyon szépen pigmentált , és szerintem tökéletesen illeszkedik bármely bőrtípushoz. Én a tartósságukkal is elégedett vagyok. 

Az első képen a felső sor árnyalatai láthatók balról jobbra. Az első két árnyalat highlighter egy ezüstös és egy aranyba hajló. Aki nem szereti azokat a highlightereket melyek hatalmas csillámokat tartalmaznak , azok mindenképp lessék meg ezt a palettát. 😉 A harmadik árnyalat egy csillámos  pirosító ami szerintem gyönyörűséges . 😍 A negyedik pedig egy sárgás tónusú púder amelyet én a szem alatti területre szeretek felapplikálni. 




A második sor árnyalatait láthatjátok a következő képen. Itt is highlighterekkel kezdünk , nagyon sajnálom , hogy a képen nem látszik de az első egy gyönyörűséges holo highlihter mely ezüstös , rózsaszínes , nagyon különleges. A második highligt már viszont elég sötét , bevallom azt élesben még nem próbáltam , de inkább egy fényes bronzerként tudom elképzelni... bár nem tudom , majd kipróbálom , aztán lehet meglepődöm. 😊 Az utolsó két árnyalat pedig bronzosító , az utolsó előtti a szürkés tónusa miatt kontúrként is szuper. 

A paletta ára : 1900 ft 



Rival Loves Me Out Of Space szemhéjpúder paletta 




A Rival -nak gyönyörűséges palettái vannak , én is nagyon nehezen tudtam választani közülük első alkalommal , majd amikor kipróbáltam itthon a Jungle palettát,  vettem még kettőt. 😁 Mindegyik paletta 18 árnyalatott tartalmaz , és 1900 ft -ba kerülnek. De ! Én még ennél is kevesebbért jutottam hozzájuk , mivel azt hiszem, hogy Glamour -napok alkalmával vettem az elsőt , majd a másik kettőt 30 % -os akció keretein belül, tehát olyan 1400 ft -ért. Azt hiszem ez elég jó vételnek számít . 😉😊 Mágnessel záródó karton borítót kaptak egyébként , de piros pont mindenképp , hogy az árnyalatok nevet is kaptak , amit nem csak egy eldobható fóliára írtak rá , hanem  a palettába.  Mindegyik paletta nagyon jól pigmentált . 




Az Out Of Space paletta inkább hideg tónusú színeket tartalmaz . Gyönyörűséges kék árnyalatokat , holografikus színeket , amit sajnos megint csak nem ad vissza a kép. 😕 Ezek lilás , kékes , rózsaszínes árnyalatok, élőben mese szép. 



A lila és kék árnyalatok mellett találunk még a palettában ezüstös , szürkés , bronzos , rezes árnyalatot is. A matt árnyalatok picit porosabbak viszont szépen pigmentáltak , a csillámos és szatén árnyalatok előtt viszont le a kalappal. 





Rival Loves Me Into The Jungle  szemhéjpúder paletta 




Ahogy említettem előbb ez a paletta volt az első szerzeményem . Ebben többnyire zöld árnyalatok találhatók , pont emiatt választottam. Viszont a citrom és narancs árnyalat valami lenyűgöző. Na de a zöldek ... 😂😍😍😍






Rival Loves Me Oriental Flames  szemhéjpúder paletta 



Végül az Oriental paletta , ami narancsos , korallos , rózsaszínes. Ezt azért választottam , mert szerettem volna a saját kis kollekciómba egy olyan palettát is amely a többihez képest visszafogotabb , mivel én inkább sötét árnyalatú palettákkal rendelkezem. Viszont amikor is haza jött velem és kipróbáltam nagyon megörültem, hogy nem hagytam ott , mivel akkor szembesültem vele igazán , hogy mennyire gyönyörűséges árnyalatok is vannak ebben. 






Szóval ha engem kérdeztek én mindenképp javaslom , hogy szerezzetek be legalább egy palettát a Rival Loves Me márkától . Legyen az az arcpaletta vagy a szemhéjpúder paletták valamelyike. Én semmiképp nem bántam meg , hogy beszereztem őket, sőt. Megsúgom , hogy a közelgő Glamour - napokon lesz a márkára kupon. 😉😊

Nektek melyik paletta tetszik ezek közül ?  Birtokoltok a márkától valamit? Mit gondoltok a termékekről ? 

Rena 

6 megjegyzés:

  1. Annyira gyönyörű színe van mindegyiknek, bár a nude színek tetszettek a legjobban. Mindet elfogadnám... ha festeném magam, de sajnos a szemem nem bírja és amúgy is béndzsa vagyok :'D Köszönöm a bemutatót, jó volt olvasni és látni milyen szépségesek * . *

    VálaszTörlés
  2. Nekem ebből a szériából a szürke-fekete kiadás van meg, de háááát...... borzalmas. Semmi pigentáltság, nem tapad meg, összeragad.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először én is szemeztem a Smokey palettával ( erre gondolsz ugye ? ) viszont olvastam róla véleményt , és sajnos ahogyan te is másoknak is inkább negatív tapasztalata volt , nem mertem bevállalni. :( Viszont ezek a színes paletták tényleg jól sikerültek :)

      Törlés