Oldalak

2021. június 18., péntek

Júniusi Haul # 4 - CCC leárazás

Olyan két héttel ezelőtt kaptam egy értesítő e-mail -t a CCC webshop - tól , hogy 50 % -os kedvezmény van a termékek egy részére . Természetesen rögtön körül is néztem, hiszen egyébként is esedékes volt , a papucs vásárlás a munkahelyre ( abban dolgozom ) és itthonra is kellett mivel elég meggyötörtek már amik vannak. Na meg vettem egy cipőt és egy szandit is ...😊
Walky papucs 

Ahogy azt előbb említettem vettem két papucsot itthonra , ez a Walky papucs lenne az egyik a másik pedig az ezután következő. 
Nagyon kis könnyű , kényelmes. 
Szürke szín , szintetikus anyag
38 -as méret
Akciósan : 1640 ft -ba került 3290 ft helyett 





Walky strandpapucs 

Szerintem már említettem , hogy teljesen rávagyok kattanva a lila színre , így amikor ezt a papucsot megláttam rögtön lecsaptam rá . 😊
Lila szín , szintetikus anyag 
38 -as méret 
Akciósan : 1240 ft -ba került 2490 ft helyett 





Clara Barson papucs 

Ezt a papucsot dolgozósnak szántam. 
Szürke színű , állítható pánttal van ellátva . 
38 - as méretű 
Akciósan : 2840 ft -ba került 5690 ft helyett 






Jenny Fairy félcipő 

Igaz , hogy 2-3 hónapig most ezt nem fogom annyit hordani , viszont őszre tökéletes lesz. 
Fehér színű , bélelt 
38 -as méret 
Akciósan : 5790 ft - ba került 8190 helyett 






Jenny Fairy szandál 

Én bézs színben választottam , bár eredetileg kék színűt akartam de abból már nem volt méret , szóval pontosabban bézs színű maradt nekem, ami annyira nem probléma mert a szandi fazonja tetszett meg , és igazából ebben a színben is nagyon tetszik. 
38 -as méretű 
Akciósan : 3690 ft -ba került 7390 ft helyett 






Nos ez lett volna a CCC rendelésem , aminek nagyon örülök , mert mindegyik lábbeli tetszik és szerencsére mindegyik jó lett méretben is. Egyébként felhívnám a figyelmeteket , hogy még tart az akció a CCC webshop -ban ☝ szóval ne késlekedjetek , irány nézelődni 😇😊 5000 ft felett ingyenes a szállítás szóval szerintem nagyon megéri. 

Ti szoktatok innen vásásrolni ? 

Rena 

1 megjegyzés:

  1. A cipőket imádom ♥ A papucsokat annyira nem szeressem. A CCC-be be szoktam nézni, de mindig kínaiba veszem a cipőimet, mert hamar tönkre vágom ^^"

    VálaszTörlés