Oldalak

2021. augusztus 6., péntek

Uriage termékek

Pár hónappal ezelőtt mutattam Nektek a Tudom mit veszel meg sorozatomban az Uriage újdonságait . Azóta szerencsém volt magam is kipróbálni közülük kettőt terméket . Pontosabban már több , mint egy hónapja a napi bőrápolási rutinom részét képezik. Erről mesélnék most Nektek kicsit részletesebben. 😊




Uriage Bariéderm cica Daily arcápoló gél- krém

Maga a termék 40 ml -es kiszerelésben kapható , egy puha műanyag tubusban. Illatmentes , fehérszínű és ultrakönnyű . Valóban egy gél - krémről van szó , ami nagyon hamar a bőrbe szívódik. Erről a termékről eszembe jut az a mondás, miszerint kicsi a bors de erős. Mivel ahogy előbb írtam , tényleg egy nagyon könnyű textúrájú termék , viszont nagyon jól hidratál , sokkal jobban , mint azt az állagából én gondoltam volna. Reggel és este ezt használom a szérumom után és a fényvédő előtt.





Az én bőröm zsíros / kombinált , nyáron főleg zsíros , a T -zónában mitesszeres , szerencsére  pattanások már csak azokon a ,, bizonyos napokon " bukkannak elő rajtam. Viszont ha egy-két napra megfeledkezem a hidratálásról vagy épp szelesebb időben egyből elkezd hámlani, húzódni a szemeim , orrom körül és az államnál is. Viszont ha ez nem elég ha kijön rajtam egy gyulladt , makacsabb pattanás akkor az egy hét alatt sem múlik el , arról nem beszélve , hogy a nyoma megmarad ha nem piszkálom akkor is . Szóval igen a bőröm nem épp a normál kategóriába esik, na meg elmúltam 30 , így már a ránc megelőzés is cél. 




Akkor most , hogy tisztában vagyunk a bőrömmel , vissza a krémhez. 😊 Felkenés után rögtön tapasztaltam , hogy selymes , bársonyosan puha lett. Szinte magába szippantotta a terméket , viszont egyáltalán nem hagyott maga után ragacsos érzetet . Üdébb , hidratáltabb lett , egészségesen ragyogó , teltebb. Amiért viszont a szívembe lopta magát ez a kis gél- krém az az , hogy amikor is kijött rajtam egy pattanás , az ennek a terméknek a használata mellett pár nap alatt , nyomtalanul eltűnt. Szóval azt kell , hogy mondjam le a kalappal. Sokkal de sokkal jobban teljesít , mint azt gondoltam. Ha Nektek is problémás , irritációra hajlamos a bőrötök akkor ajánlom figyelmetekbe , szerintem nem fogtok csalódni. Biztosan újra fogom a jövőben én is vásárolni. 😍





Uriage termál hidratáló water essence

Aztán itt van ez a kis esszencia , 100 ml -es kiszerelésben . Ez egy folyékony állagú termék , ami egy ici -picit géles textúrájú azonban hígabb , mint egy szérum. Ebben már van minimális illatanyag , ami sem engem , sem a bőröm nem zavarta , de ezt az erre érzékenyek vegyék figyelembe. Csak úgy , mint a gél- krém ez is nagyon könnyen a bőrbe szívódik , én ezt a szérumom előtt szoktam alkalmazni reggel és este. Egy három - négy csepp elég az arc ,- nyak és dekoltázs területére, szóval egy nagyon kiadós termékről van szó , ami mindennapos használat mellett elég hosszú, hosszú ideig.




Könnyen alkalmazkodik a többi arcápolómhoz , könnyen feltudtam ezután is vinni bármilyen szérumot. Felkenés után hagy egy minimális ragacsos érzetet , viszont mikor már a bőrbe szívódik ez megszűnik , főleg ha utána használunk szérumot , vagy hidratálót. 
A hidratáló hatása szuper , néha napján  a nagy melegben mikor már egyáltalán nem volt kedvem még egy krémet is magamra kenni , tökéletesen elegendő volt hidratálóként . A bőröm simább , ragyogóbb ( úgy értem , hogy olyan egészséges és természetesen ragyogó lett , nem pedig a zsírtól  csillogott 😂 ) lett ettől a terméktől. Kisimítja az apróbb kis ráncaimat , üdébb , teltebb hatást eredményez. 
Nagyon kíváncsian várom , hogy fog teljesíteni majd télen amikor is a bőröm szárazabb lesz picit , bár szerintem nem lesz vele gondom akkor sem, max majd egy -két cseppel többet használok belőle. 
Ja és ha láttátok a nem rég beszerzett Lucky Box tartalmát , akkor tudjátok , hogy dupláztam belőle, hiszen ez a termék is benne volt a dobozomban. 😊 De mivel nekem olyan nagy szívem van 😇 így az Anyának ajándékoztam, hogy az ő bőre is hidratált és feszesebb legyen. 😋😃



Na szóval azt kell , hogy mondjam két szuper terméket sikerült kipróbálnom , amit őszintén és nyugodt szívvel ajánlok a figyelmetekbe , ha van lehetőségetek akkor tegyetek velük egy próbát. Én újra megszeretném köszönni az Uriage csapatának , hogy biztosították számomra ezeket a termékeket! 

Ti próbáltátok valamelyiket esetleg ? 


Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése