Oldalak

2021. július 19., hétfő

Herbária termékeket próbáltam

A Herbária által forgalmazott gyógyteákat már évek óta rendszeresen fogyasztom . A hörghurutomra a kakukkfű igazi csodafegyver . Reggelente zöldteával indítok, este csalánteával zárom a napot. Azokon a ,, bizonyos napokon  a cickafarktea ami után nyúlok , ha pedig túl stresszes vagyok ( amúgy általában mindig 😂😂 ) a citromfűtea ami egy kicsit ellazít. Egyébként a következő bejegyzéseim egyike pont a gyógyteákról fog szólni 😉 Most viszont nem egy forró italt hoztam Nektek , de  ugyancsak Herbária által forgalmazott termékekről lesz szó , még pedig a tusfürdőikről . 



Ti tudtátok egyébként , hogy a Herbária forgalmazz kozmetikumokat ? 🤔 Én azzal tisztában voltam , hogy van náluk pl.:  Csalán sampon , meg különböző szájvizek , izomlazító kenőcsök ... de amikor felnéztem a honlapjukra meglepődve tapasztaltam, hogy mennyi mindennel bővült a kínálat , többek közt testápolók, arcápolók, izzadásgátlók, sőt még micellás víz is van a kínálatban. Na de akkor vissza   a tusfürdőkhöz 😊



Herbária Calendula női tusfürdő körömvirág kivonattal és D-panthenollal


Ennek a  Calendula tusfürdőnek az egyik összetevője a körömvirág , amelyről szerintem mindenki tudja mennyi pozitív tulajdonsága van. Antibakteriális, gyulladáscsökkentő , sebgyógyító hatású , ugyanakkor nagyon szépen regenerálja az igénybe vett , száraz bőrt. 
A panthenolt pedig a vízmegkötő , hidratáló és regeneráló hatásáért imádjuk. 

A tusfürdő maga 250 ml -es kiszerelésű , narancs színű. Illatát tekintve egy kellemes virág illat . Egy nagyon sűrű gél állaga van , ebből kifolyólag nem kell belőle sok , jól habzik , jól tisztít. Egyáltalán nem tapasztaltam, hogy szárítana , sőt inkább hidratáló hatása van. 

Ára : 1010 ft 
! Jelenleg : 50 % -os akcióban van. 


Herbária Pomegranate női tusfürdő - gránátalma kivonattal

A másik tusfürdő pedig a Pomegranate tusfürdő , mely a D - panthenol mellett gránátalma kivonatot tartalmaz. Ez ugyancsak  egy sűrű géles állagú termék , a körömvirágoshoz hasonlóan. Igazából csak illatban tér el a másiktól , na meg a színe ennek inkább pirosas , viszont ha választanom kellene ez a verzió picit jobban tetszik , de ez valóban csak az illatnak köszönhető. 

 Ára : 1010 ft 
! Jelenleg : 50 % -os akcióban van. 

Mindkét tusfürdő kellemes illatú , szerintem így ebben a kánikulában nagyon frissítők , rajtam több ideig meg is marad fürdés után ez az illat. Nem szárítanak , nagy habokat képeznek , az áruk is egy mindenki számára megfizethető kategória szerintem, főleg így akciósan. 

Szerintem érdemes körülnézni mert rengeteg termékük van és nagyon baráti áron. Én ezeket a tusfürdőket tesztelésre kaptam   a Herbária csapatától , ahogyan a csomagomban lapult még egy arcolaj is amiről ugyan csak jövök majd egy bejegyzéssel. Viszont még egy pár alaklommal használtam , és azt tudjátok rólam, hogy arcápolási termékekről nem igazán szeretek pár alkalom után vélemény alkotni. 

A Herbária csapatának nagyon szépen köszönöm a termékeket ! 

Ti próbáltátok már ? Tudtátok , hogy ennyire sok terméke van a márkának ? 

Rena 

4 megjegyzés:

  1. Wow! Én nem tudtam hogy kozmetikai termékeik is vannak! Sok szép minden! A körömvirág kivonat nagyon ígéretesen hangzik tusiban! ❤️

    VálaszTörlés
  2. Ezeket rendelted vagy a gyógynönyüzletben is kapható? 😊 Amúgy nagyon jó a leírás, nekem is nagyon tetszik. Alapból szeretem a Herbáriát 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem rendeltem. Ahogy a posztban is jeleztem , tesztelésre kaptam. De linkeltem a webshop - ot ahol lehet rendelni csomó más mellett. 13 ezer felett ingyenes a szállítás. Dm - ben vannak Herbária termékek. De majd kiderítem , honnan lehet őket még beszerezni 😉

      Törlés