Oldalak

2021. június 1., kedd

Rival Loves Me termékteszt #2

Mostanában elég kevés szabadidőm van sajnos 😔 ami a blogot is érinti nyilván 😕 pedig rengeteg bejegyzés ötletem van , gondolok itt terméktesztelő ,  életmód posztokra , na meg persze sok-sok új témával  is fogok ám jönni. 😊 Csak érjem magam utol 😅 apropó termékteszt ! Igen tudom , hogy rég beharangoztam , de most végre elárulom  Nektek a legutóbbi Rival Loves Me szerzeményeimről a véleményem. 



Az előző Rival Loves Me termékekről szóló posztom ide kattintva olvashatjátok el. 


Rival Loves Me lakkszárító quickdry spray

Ezt a terméket én véletlenül vásároltam meg anno , ugyanis összekevertem a sminkfixálóval . 😁 Mivel a Rossmann -ban a Rival állvány előtt csak ámuldoztam . hogy milyen nagy a kínálata a márkának ( még a mi pici Rossmanunkban is ! ) és csak pakolgattam a kosaramba a kiszemelt kincseket , amelyeknek a csomagolása is nagyon kis tetszetős , benéztem és véletlenül ezt emeltem le, amit egyébként így utólag nem is bánok. 

Miután kilakkozom a körmeim rögtön ezt a kis spray -t ráfújom , ami pár perc alatt meg is szárítja a körömlakkot , pontosabban megdermeszti . Azt elárulom , hogy az első pár másodpercben olyan mintha szétfagyna az ujjam , olyasmi mintha jeges vizet spriccelnénk rá , viszont valóban működik. A termék 50 ml -es kiszerelésű . 
Ára : 749 ft 



Rival Loves Me  colour correcting concealer 

5 árnyalatban elérhető , én a 02 - es  vanília árnyalatban hoztam haza , ami egy sárgás tónus , emiatt szépen elfedi a sötét karikákat , kékes ereket a szemem alatti területen. 


Az applikátor kissé hajlított ez megkönnyíti a felvitelt. A korrektor maga egy krémes állagú , könnyen eldolgozható formula , nem ül bele a ráncokba , nem emeli ki azokat. Javít a bőr tónusán , és nem mellesleg kiemelőként is kiválóan működik.


A fedését én egy közepesnek mondanám , viszont rétegezhető , a tartósságára sem tudok rosszat mondani tényleg. 
Ára : 849 ft 



Rival Loves Me púder hd setting/fixalo

Beszereztem még egy púdert a Rival -tól , ami egy mattító , fixáló púder. Ennek a púdernek is sárgás árnyalata van , viszont a bőrön transzparens púder lévén nem tűnik sárgásnak. Amint azt látjátok ez is egy olyan csomagolású púder amiből apró kis lyukacskákon keresztül tudjuk kinyerni a terméket , ami egyébként jól működik szóval nincs vele gond.



Egy lehelet finom púderről van szó , szóval készüljetek fel, hogy ez száll mindenhova 😃 


Ennek ellenére én szeretem használni mert nagyon szépen fixálja az alapozót , sokkal szebb , egységesebb lesz a hatás. Nem ül bele a ráncokba , a szemem alatt is ezt használom. Azt nem mondom , hogy egész nap matton tartja a bőrt , akinek zsíros bőre van annak érdemes magával vinni és néhány óra elteltével újra púderezni , ennek ellenére szerintem egy teljesen használható termék. 
Ára : 1199 ft




Rival Loves Me pirosító 

Ezt a pirosító 6 árnyalatban elérhető ,  én a 04 -es Rosewood árnyalatban szereztem be. Amit én kicsit barnába hajló rózsás árnyalatként jellemeznék.  
A pirosító a pan-ben ( ha van ennek magyar neve írjátok meg légyszi ) mattabbnak tűnik , mint felvitelkor , amit én egyáltalán nem bánok mivel ezáltal egy ragyogóbb, üdébb hatást érünk el. 


Egy keményebb textúrájú pirosító , szerencsére nem porol túlságosan , ugyanakkor a pigmentálsága egy jó közepes. Tehát lehet ezzel túlzásba is esni , de szépen fel is lehet építgetni , ezt mindenki saját maga dönti el , én inkább építgetni szeretem. Egyébként szépen eldolgozható , nem foltos. 


Amint látjátok a képen lehet ezzel finoman is bánni , és éppen csak egy leheletnyit felapplikálni magunkra. 😉 Ami azt illeti meglepően tartós kis pirosítóról van szó , reggel felteszem és bizony ott van estig ( 12 órát dolgozom , tehát ennyi ideig ott van minimum !! ) nyilván picit kopik napközben és veszít az intenzitásából , ami azonban egyáltalán nem feltűnő. 
Szóval mindenképp csekkoljátok. 
Ára : 749 ft 




Rival Loves Me sminkfixáló setting spray

Na igen , végül csak megtaláltam ezt a bizonyos sminkrögzítő spray- t 😂 egyébként 50 ml -es kiszerelésű termékről van szó . Azt nem mondanám , hogy nagyon finoman fújja ki magából a permetet , mert igenis ha közel tartom akkor csak úgy oda fröccsen , tehát a szórófej nem épp a legjobb. Viszont maga a permet igazából nem rossz , hamar szárad , nem hagy maga után semmilyen ragacsos érzetet . Sokkal szebb lesz a smink a használata után , ugye ez a poros hatás eltűnik , amit a púderek okoznak. Én úgy gondolom , hogy akármilyen jó minőségű egy sminkfixáló ahhoz , hogy egy smink tartósabb legyen ahhoz a többi termék minősége sem elhanyagolható , szóval én nem egy fixálótól várom el csak és kizárólag a tartósságot. Elhasználom ezt a Rival verziót is , mert használata után sokkal természetesebb , szebb a sminkem és már ezért megéri szerintem. 
Ára : 1049 ft 

 


Rival Loves Me szájceruza

Végül egy szájceruza , ami viszont egyáltalán nem nyerte el a tetszésem , mivel ahhoz , hogy valami látszódjon is az ajkaimon kb.: 10 x körbe kell rajzolgatnom ezzel. 
Egyáltalán nem pigmentált , kemény , karcolja az ajkakat , szárít ... amit sajnálok mivel egy nagyon szép árnyalatban vásároltam meg , ami Plum Wine árnyalat. 
Ára : 449 ft 




Összegezve : én úgy gondolom, hogy nagyon megéri körül nézni a Rival Loves Me állványnál hiszen rengeteg sok terméke van a márkának és bizony nagyon sok kincsre lehet bukkanni náluk amint látjátok pár száz forintokért . Én az ilyen jellegű posztjaimat úgy szoktam megírni, hogy azt veszem figyelembe , hogy mennyi pénzt fizettem ki az adott termékért , mit ígér az a termék , fogom e használni azt a terméket a jövőben avagy sem ,  és ebből adódóan alkotok róla véleményt. Tehát azt szeretném leszögezni, hogy én egy ilyen márkát , mint a Rival nem fogok egy Nabla -hoz vagy egy Mac -hez hasonlítani , mivel szerintem ez butaság hiszen nem egy kategória. Viszont azt kell , hogy mondjam , hogy semmiképp nem bánom, hogy beszereztem ezeket a termékeket , sőt a jövőben is fogok náluk garázdálkodni 😂 egyébként hamarosan mutatom Nektek milyen palettákat szereztem be a Rival - tól . 😉😊

Rena 

3 megjegyzés:

  1. Köszi a beszámolót, azt a ,,fagyasztós" lakkszarítót tuti ki fogom próbálni! 😉🙂

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik ez a körömlakkszárító spray, vicces hogy véletlen találtál rá 🤣💖 tuti kipróbálom 😊

    VálaszTörlés
  3. A többit is érdemes 🙃😉 hát na , azt mondják véletlenek nincsenek 😁😁😁

    VálaszTörlés