Oldalak

2021. március 8., hétfő

Farmasi unboxing

Régebben hallottam már a Farmasi -ról , azonban néhány körömlakkon kívül más nem próbáltam a márkától. Mostanában viszont egyre több ismerősömtől hallom, hogy használja a termékeit és nagyon elégedettek is a márkával. Így úgy gondoltam mivel szeretek új termékeket tesztelgetni, hogy én is kipróbálom ezeket az agyondicsért csodákat 😊 . Ráadásul egy kedves ismerősöm Judit foglalkozik is ezzel , ezáltal az ő linkjén keresztül olcsóbban is tudtam rendelni, sőt a jövőben is állandó kedvezménnyel ( azt hiszem : 23 % -al olcsóbban ) tudom beszerezni a számomra szimpatikusnak tűnő termékeket. Az első rendelésem már meg is érkezett hozzám, sőt még néhány ajándékkal is gazdagabb lettem. 😊


Én is csak most a rendelés leadásakor tudtam meg, hogy lehetőség van egy Üdvözlő csomag megvásárlására amely automatikusan a rendeléshez adódik, nyilván nem muszáj megvásárolni , én most éltem a lehetőséggel és a kosaramban hagytam, mivel így még több Farmasi terméket próbálhatok ki jóval kedvezőbb áron , egész pontosan 4799 ft -ért jutottam hozzá. 


Így néz ki a doboz a termékek nélkül , belülről. Egyébként mágnessel záródó ,  strapabíró kis doboz amibe tudok ezután is pakolni, pl.: tesztelésre váró termékeket 😉😃 na meg szép és csajos is. 


Akkor jöjjön a lényeg mutatom mi volt benne. Amit nem fotóztam be 😕  viszont a dobozban lapult azok  sajtóanyagok, katalógusok . Aztán a képen látható parfüm minták . 


Az Üdvözlő csomagban volt egy Farmasi Eurofresh fehérítő fogkrém. 


Egy Dr. C. TUNA Kézkrém körömvirág olajjal. 


Egy travel size méretű Dr. C. Tuna Hámlasztó fekete arcpakolás. 


Egy Dr. C. TUNA Tea Tree Arckrém.


Egy Dr. C. Tuna Garlic Shampoo. 


Aztán egy Dr. C. TUNA Double Effect masszázs zselé paprikával és chili-vel. 


Végül , de nem utolsó sorban egy nagyon szép árnyalatú matt rúzs. 


Tehát ez lett volna az Üdvözlő csomag tartalma. Ezen kívül rendeltem még 5 db terméket , amelyek nagyon izgatták a fantáziám. 
Az első  a Dr. C. TUNA Masszázs zselé paprikával és chilivel, erre a termékre  nagyon kíváncsi vagyok. 
Ára : 2310 ft 


Aztán a Dr. C. Tuna White+ Correct termékcsaládból választottam 4 db terméket , amelyek a pigmentfoltok halványításában nyújtanak segítséget, legalábbis a leírás szerint. 

- White+ Correct Fehérítő hatású tisztító arcradír : 1540 ft 
- White+ Correct Fehérítő arckrém: 1925 ft 
- White+ Correct Fehérítő arctonik: 1694 ft 
- White+ Correct Fehérítő szemránc balzsam: 1694 ft 


Továbbá a rendelésem mellé kaptam 3 db ajándékot is 😊
Mutatom ezeket is . 




Természetesen mindegyik termékről befogok számolni 😉 Ha érdekel Titeket a fentebb bemutatott termékekről a véleményem ne feledkezzetek vissza látogatni a blogra. Na meg persze feliratkozni.😊
Farmasi  regisztrációval / rendeléssel kapcsolatban bátran zaklassátok Judit barátnőmet aki minden bizonnyal készséggel segít Nektek. 

Nos mit gondoltok ? 
Várjátok már a véleményem? 
Rena 

4 megjegyzés:

  1. Ez aztán nem semmi csomag! A sampont már próbáltam és tényleg jó! A chilis krémmel szemeztem eddig csak, ezért várom a tapasztalatod!

    VálaszTörlés
  2. Tartalmas csomag, elég bíztató termékekkel! Kíváncsi keszek hogy válnak be! Nagyon szuper ez az üdvözlő szett lehetőség is, a doboz a mintájával már önmagában is csalogató nekem😁❤

    VálaszTörlés