Oldalak

2021. október 5., kedd

Shopping 🛍 Shopping 🛍Shopping🛍 Glamour - napok és más 🔥🔥🔥

Akartam írni egy ilyen mit vegyél meg a Glamour - napok alkalmával típusú posztot ... de közben eszembe jutott , hogy ilyenkor egy csomó olyan márka , webshop stb akik ugyan nem csatlakoztak  a Glamour - napok eseményhez , mégis ezen időszak alatt olyan akciókat kínálnak nekünk melyeket kár lenne kihagyni. Így az jutott eszembe , hogy a  Glamour - kuponok mellett mutatok nektek még pár jó kis akciót , hátha tudok újat mondani 😃 esetleg felkelti a figyelmetek valami , vagy éppen ha hidegen hagy a Shoppingünnep 😋 ebben a posztban találsz olyan üzletet vagy épp webshopot amit viszont szívesen látogatnál te is. 




Glamour - napok 

A Glamour - napokkal kezdem természetesen , szerintem hozzám hasonlóan a legtöbben most is a Rossmann - ba látogatnak elsőként . Így akkor nézzük , hogy ott melyik márkánál érdemes körbe nézni. 

Arcápolás 

Diadermine 40 % 
Garnier 30 % 
Helia - D 35 % 
Isana 20 % 
L'Oreal 30 % 
Mixa 30 % 
Neutrogena 25 % 
Nivea 25 % 

Nos a Garnier , Mixa, L'O real kuponok nem változtak , általában 30 % - os kedvezményt szoktak biztosítani. Viszont az Isana kupon meglepett , mert eddig ha jól emlékszem akkor általában az összes Isana termékre szólt a kupon vagy épp inkább a tusfürdőkre aminek én jobban örültem volna , meg  eddig 25 % volt nem !? 
Viszont a Diadermine 40 % - os kuponja az teljesen jó. 

Hajápolás 

Aussie 30 % 
Garnier 30 % ( itt külön kupon szól a hajápolási termékekre  és hajfestékekre is ) 
Gliss 40 % 
L'Oreal 30 % ( itt külön kupon szól a hajápolási termékekre  és hajfestékekre is ) 
Pantene 25 % 
Swarzkopf 35 % ( itt külön kupon szól a hajápolási termékekre  és hajfestékekre is ) 
Syoss 35 % 

Itt a Pantene -nél vettem észre , hogy mintha lentebb ment volna a kedvezmény mértéke , azt hiszem eddig 33 % -os kedvezmény volt. 


Testápolás / Tisztálkodás 

Adidas 40 % 
Baba 25 % 
Barnangen 30 % 
Dove 25 %
Fa 40 % 
Nivea 35 % - 40 % - 50 % ( itt többféle kupon is van ) 
Palmolive 30 % 

Nyilván ennél sokkal több kupon is van , de sajnos a 20 - 25 % - os kuponokból van a legtöbb . A Fa kuponokat viszont érdemes felhasználni szerintem , ahogyan az Adidas kupont is , ami nem mellesleg eddig 50 % - os volt. Meg azért a Nivea kuponok is elég jók . 

Dekorkozmetika 

Bourjois 50 %
Rival Loves me , Alterra , Lovely 20 % 
L'Oreal 40 % 
Max Factor 50 % 
Maybelline 40 % 
Miss Sporty 30 %
Revolution 30 % 
Rimmel 40 %
Sally Hansen 50 % 
Vivienne Sabo 20 % 

Nos én jobban örülnék ha mindegyik márka 50 % - os kupont biztosítana ... de egyenlőre be kell érnünk a Max Factor , a Bourjois  és Sally Hansen kuponokkal , ami egyébként egyáltalán nem rossz. A Rossmann dekorkozmetikumokra szóló kuponja amint látjátok lecsökkent 20 % - ra  . 

Így a végére hagytam azért még  pár szuper kupont , melyek mind- mind 50 % - os kedvezményt biztosítanak. 
Ilyen például a Himalaya szájápolási termékekre szóló kupon, a Cif termékekre szóló kupon, ahogyan érdemes még megkeresni a kuponfüzetbe a Bruno Banani , David Beckham, Esprit , James Bond, Mexx, Police kuponokat is. 

Képek forrása : Rossmann 



Most pedig jöjjön pár extra 😍 
Érdemes Minél előbb bekukkantani a Lovebrands Piacterére hiszen amint látjátok az Essence és Catrice termékeket még olcsóbban szerezhetjük be. De hé ! Azért hagyjatok nekem is , mert én is kinéztem pár dolgot. 


Kép forrása : Lovebrands 




A Pinkpanda egyik legjobb akciója a Halloween Sale , hiszen most akár 65 % -al olcsóbban szerezhetjük be a kiszemelt kedvenceket. Viszont náluk már kapható a Revolution adventi kalendáriuma is , nem mellesleg egy nagyobb értékű sminkecset szettet is kaphatunk hozzá ajándékba. De tudjátok mit ? Nézzétek meg a saját szemetekkel az ajánlatokat a webshop -ban ....


Kép forrása : Pink Panda 



A Notino -nál szinte nem telik úgy el nap , hogy ne lenne számunkra valamilyen különleges ajánlatuk . Most például értékes ajándékokat kapunk a rendelések mellé , van többféle akció és kiárusítás , nem mellesleg az ingyenes szállítást sem szabad kihagyni . 


Kép forrása : Notino 




A Pupa üzletekbe ha jól emlékszem 30 - os Glamour - kupon érvényes , viszont ha hozzám hasonlóan nincs a közeledben egy üzlet sem akkor nézz szét a webshop -ban ahol is két arcra való smink vásárlásakor az olcsóbbikat fél áron kaphatjuk meg. 


Kép forrása : Pupa 



Az Evana webshopjába is érdemes körül nézni , hiszen minden sminktermékre 20 % kedvezményt biztosítanak , míg a géllakkokra 50 % - os akció él. 

Evana webshop

Kép forrása : Evana 


Na szóval ezek lettek volna a legjobb akciók , pontosabban néhány , hiszen ha az összeset felkutatom soha nem érek ennek a posztnak a végére. Remélem hasznosnak találtátok . Ha esetleg ti is tudtok egy - egy remek akciót , ne tartsátok magatokba ! Örülnék ha megírnátok ti hol és mit vásároltok . Melyik kupon vagy épp ajánlat tetszett a legjobban ? 

Rena

6 megjegyzés:

  1. Megmondom őszintén egyelőre a Rossmann kuponok közt szemezgettem még csak, de tök jó hogy összeszedted mert most megyek is még kivágni gyorsan egy-két kupont 😁❤️ A Nivea-nak örülök most a legjobban, a rózsaolajos micivizet mindenképpen újra szeretném venni. Nekem is feltűnt amúgy hogy csökkentettek a %-on néhol , amit azért sajnálok 😢

    VálaszTörlés
  2. Köszi, hogy ezt megosztottad! Sajnos sose vetem bele magam a kuponozásba, pedig olyan jó lenne bevásárolni, hiszen spórolhatnék, bár az is igaz, hogy engem a pipere dolgok annyira nem érintenek. Most sajnos meg kell húzni a nadrágszíjat, mert költözünk/tünk és nem költhetek, pedig könyves kuponokat biztosan felhasználnék és elköltenék egy kész vagyont! 😂

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm ezt a részletes írást🤗 Testvéremék nagy glamour ladyk 🤣🤣🤣 Én is szeretem, de sokat változott az évek alatt, sajnos kevesebb a kedvezmény. Azért most is szétnézek majd 😉

    VálaszTörlés
  4. De jó összefoglaló! Engem már nem hoz annyira lázba a Glamour mint régebben, de azért néha veszek ezt-azt!:)

    VálaszTörlés
  5. Nivea termékekre repülök is rá, illetve a dekorkozmetikára,L'Oréal termékeit imadom ❤ nem is tudtam hogy a pupa üzleteiben is elfogadnak kupont, oda van törzsvásárlóim is. Köszi az összefoglalót 😊

    VálaszTörlés
  6. Szuper kis összefoglaló, 1-2 apróságot szoktam ilyenkor beszerezni. 😊

    VálaszTörlés