Oldalak

2021. október 1., péntek

Oriflame Pure Skin újratöltve ( Termékteszt )

Anno már született egy poszt az Oriflame Pure Skin termékeiről  😊 ide kattintva olvashatjátok azt a posztom. Nem rég viszont az Oriflame lecserélte az egész  termékcsaládot , és mivel én nagyon elégedett voltam velük , mármint az elődökkel , így hatalmas késztetést éreztem arra , hogy az újdonságokat is kipróbáljam, így be is szereztem őket. 😁



A  Pure Skin termékcsalád azok számára kínál megoldást , akik mitesszerekkel , pattanásokkal küzdenek , főként tinik számára lehet egy jó választás , de természetesen bárki használhatja idősebb korban is. A Pure Skin termékek szalicilsavat tartalmaznak , mely összetevő az egyik leghatásosabb fegyver a pattanások ellen. Most viszont a termékek megújultak kívül - belül. 
A szalicilsav (  BHA )  mellet tartalmaznak Glukono -delta - lakton -t ( PHA ) és bőrnyugtató komplexet ( Panthenolt , bazsalikom és zöld tea komplexet ) . 




A termékek csomagolását tekintve , nekem személy szerint nem igazán tetszik , a fenti képen látható mindennapos használatra javasolt 3 termék dizájnja még tetszik is , de nem értem miért nem lehetett a többi terméknél is ezt megjeleníteni ? Ha már egy termék család akkor kapjon mindegyik ugyan olyan külsőt ... na de mindegy , tudom nem ez a lényeg , de nekem akkor sem tetszik. 




Pure Skin mélytisztító arclemosó 

A  bőrápolás ugye mindig a tisztítással kezdődik , ezt ugye a tubuson is láthatjuk , ez az arctisztító az első lépése a mindennapi rutinnak. Nos nálam reggelente valóban ez volt az első termék , este viszont csak a második , mivel én a sminkem minden esetben egy sminklemosóval vagy épp micellás vízzel távolítom el , és csak ezután használok arctisztítót. 

Itt is bele kell kötnöm a csomagolásba , ugyanis ezzel a tubussal minden alkalommal meggyűlt a bajom. Olyan biztosan zár a kupak, hogy komolyan mondom kihívás volt felpattintani használat előtt, fogalmam sincs , hogy mindegyik ilyen vagy csak az én példányom ilyen !? 

A benne lévő termék folyékonyabb , mint az előző Pure Skin arctisztító volt , mégis nehezebb kinyerni , talán ez a pici lyuknak köszönhető ? Nem tudom , de azt észre vettem , hogy ez kevésbé habzik , nem is annyira sűrű gél állagú , amit én sajnálok , viszont az igazsághoz hozzátartozik , hogy ezután az arctisztító után puhább és selymesebb lett a bőröm. A smink maradványokat és a szennyeződéseket is szépen eltávolítja. 




Pure Skin tisztító arctonik 

Második lépésként itt van a tisztító tonik , amit az arctisztítást követően szoktunk ugye alkalmazni. Igazából ezzel nincs gondom , nem csíp , nem irritál , nem pirosodik ki tőle a bőröm , nem hagy maga után ragacsos érzetet. 




Pure Skin mattító és hűsítő lotion 

Ez a kis lotion nevéből is adódóan egy nagyon könnyed állagú , selymes érzetű krém. Hamar a bőrbe szívódik , valóban mattítja azt , és ami számomra is meglepetés volt elég jó a hidratáló hatása is . Bár én ez előtt  használok szérumokat. Ami mindenképp pozitívum az elődjéhez képest , hogy míg az előző lotion hajlamos volt kukacosodni , csomósodni , ennél a terméknél nem tapasztaltam ezt. 




Akkor most át is térek a kiegészítő arcápolókra. Amint láthatjátok itt a csomagolás kicsit más , ugyan azok a színek , de mégis más ... meg nekem az is feltűnt , hogy ha az előző 3 terméken feltüntették , hogy milyen sorrendben használjuk akkor ezeken miért nem jelezték valahogy ? Értitek oké , hogy mondjuk egy arcradírt nem használunk mindennap , de akkor is lehetett volna jelezni , hogy hetente 1-2 alkalom... nekem hiányzik ez az egységes megjelenés. Na jó tovább lépek ezen 😁 de engem akkor is zavar , de írjátok meg kommentben nyugodtan , hogyha ez egy hülyeség részemről . 😄




Pure Skin Smoothing arcradír 

Hm..hm.. nem is tudom . Az előző 2 az 1-ben arctisztító és radír hatalmas kedvencem volt. Ez a verzió nem is hasonlít hozzá. Egy krémes állagú arcradír apró szemcsékkel , de azért használat közben érezhetők. Ami engem zavar ebben a termékben , hogy használat után egy furcsa, ragacsos érzetet hagy maga után . Kicsit szárít is , ugyanakkor nem érzem azt, hogy a bőröm valóban megtisztult , hogy üde és bársonyosan puha lenne. Szóval ez a termék nem igazán vált be nekem, sőt. 




Pure Skin Clearing lehúzható arcmaszk 

Egy újabb fekete maszk , pedig azt mondtam, hogy soha többet nem próbálok ilyen terméket. Ettől sem számítottam sok jóra ... de azt kell mondjam, hogy az eddig kipróbált faszén tartalmú arcmaszkok közül ez a legjobb , legalábbis számomra. Amit negatívumként mindenképp megemlítenék , az az , hogy amikor is felvisszük az első pár másodpercben csíp , nekem főleg a szemem irritálja , ez köszönhető nyilván a 2. helyen elhelyezkedő Alcohol Denat -nak , egyébként ez valóban megszűnik pillanatok alatt . Én egy 20 perc után szoktam leszedni , viszonylag szépen egyben letudom húzni , ami viszont pozitív , hogy nem jár fájdalommal a leszedése. Használat után pedig azt kell , hogy mondjam a bőröm nagyon szép , szemmel láthatóan a pórusaim is kitisztulnak . 




Pure Skin 5 Minute Oil- control agyagos arcmaszk 

Ez az arcmaszk már fehér színű , picit sűrűbb krém állagú. A leírás szerint 5 percig kell fenn hagynunk , én is így tettem. A lemosása az állagának köszönhetően kicsit körülményes , de ez a legtöbb agyagos maszknál adott. Lemosás után a pórusaim láthatóan tisztábbak , a bőröm üdébb, egészségesebbnek látszó , simább. Amit mindenképp megemlítenék , hogyha ezt a maszkot kipróbálnátok akkor mindenképpen figyeljetek oda a hidratálásra , mert ez hajlamos ugye szárítani. 



Pure Skin SOS zselé pattanásokra 

Ez egy  kis mini gél , összesen 6 ml , amikor első alkalommal rendeltem ebből ( a régi verzióra gondolok ) azt gondoltam, hogy micsoda ?? Egy termékmintát kaptam ? De az az igazság , hogy nagyon hosszú ideig elegendő , hiszen mennyi kell egy pattanásra ? Ahogy előbb írtam ez egy folyékony, színtelen gél, ami segít kezelni a pattanásokat. Szerencsére nálam ritkábban jönnek elő pattanások, mitesszerek viszont annál többször , de amikor is egy -egy gyulladtabb csúnyaság előbukkan ezzel kenegetem. Már ez első pillanatban érezhető , hogy nyugtatja az irritált területet , hiszen csökkenti a gyulladást és nem mellesleg ennek használatával 2-3 nap alatt búcsút is inthetünk a pattanásoknak. 

Összegezve : A Pure Skin arctisztító volt az amire mindig mondtam , hogy annál jobbat én még nem találtam. Azt mondtam, hogyha azt is kiveszi az Oriflame soha többé nem rendelek tőlük semmit.... erre tessék 😡 Nagyon mérges és szomorú is vagyok , mert szinte az összes olyan terméket kiszedték vagy lecserélték amelyekért én rajongtam, és sajnos eddig nálam egyik megújult verzió sem vált be. Itt a megújult Pure Skin termékeknél egyedül az arckrémre és a fekete maszkra tudom azt mondani , hogy jobb lett . Az összes többi termék maradt szinte ugyan olyan vagy rosszabb. 
Szóval nem tudom .... 
Évekkel ezelőtt én imádtam az Orifalme termékeket , sőt én nem is használtam 1-2 évig semmi mást , csak Oriflame terméket annyira elvarázsoltak az újdonságok, az illatok stb...na most már nem így érzem. 

 Mit gondoltok a fentebb leírtakról ? Használtok Oriflame terméket ? Ti mit szóltok ezekhez az állandó lecserélés / megújítás dologról ? 

Rena 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése