Oldalak

2021. szeptember 17., péntek

Oriflame ajánló (2021/ C13 -as katalógus )

Pár napja indult az Oriflame 13-as katalógusa , amit én nagyjából már át is lapoztam . Ez a katalógus 2021. szeptember 14-től - október 4 -ig érvényes.  Természetesen rólatok sem feledkeztem meg . 😊 Igyekeztem kiválogatni  az újdonságokat és ezt most meg is osztom veletek. Kezdjük is  😉

Mivel a 12 -es katalógus újdonságairól nem készítettem külön bejegyzést , így most megmutatom azokat is , melyek egyébként még mindig kedvezményes áron elérhetőek október 4- ig. 




Az Optimals nem rég teljesen megújult , így egy ideje minden katalógusban bemutatkozik jó néhány új termék , legutóbb egy arcradírral rukkolt elő a márka , mely kíméletesen eltávolítja az elhalt hámsejteket .   Továbbá egy bőrvédő nappali krém amely hidratál , ragyogó bőrt kölcsönöz , segít csökkenteni a pigment foltokat , továbbá 50 SPF -el védi a bőrünk . 


Optimals Multi - Protection bőrvédő nappali krém 2299 - 

Optimals hámlasztó arcradír 1299 - 


Az Eleo termékek is megújultak , az én személyes kedvencem az éjszakai hajolaj volt , melynek ezt az új verzióját is kifogom próbálni előbb -utóbb . 😊

Eleo regeneráló éjszakai hajolaj  ( kék ) és védő hajolaj ( sárga ) 2499 - 


A The One az Oriflame - en belül a kedvenc sminkmárkám , mely most a Giordani Gold -hoz hasonlóan feketébe bújtatta a termékeket , ezáltal egy sokkal komolyabb , minőségibb hatást keltenek. Szebbnél szebb rúzsok közül válogathatunk most , na meg a méltán népszerű 5 az 1 -ben Wonder Lash XXL szempillaspirál is akcióban van még.

 
The One Irresistible Touch High Shine ajakrúzs 1799 - 


The One 5 az 1- ben Wonder Lash XXL szempillaspirál 1599 - 



Most pedig akkor ugorjunk az aktuális katalógus újdonságaira 😍
Rögtön itt is van egy illat a Divine - től ... 


Az illat fajtája : gyümölcsös ciprusos 
Összetevők : erdei szamóca, shining star illatjegyek , patchouli prisma 


Divine Exclusive EDP 


A Love Nature most a gyerekeknek kedvez ezekkel a cuki újdonságokkal . Új 2 az 1-ben sampon és habfürdő továbbá aranyos szappanok melyekkel öröm lesz a kézmosás 😄 alma és eper illatban. 


Love Nature sampon és habfürdő 1299 - 
szappan 399 - 


Akkor újra The One ... 

4 szuper újdonság egy arcpermet és 3 primer . 😍 Az arcpermet amellett , hogy fixálja és tartósabbá teszi a sminkünk még hidratálást is ígér.  A Primerek közül pedig választhatunk mattítót ha inkább zsírosabb a bőrünk , ragyogás fokozót ha a szárazabb bőrűek táborát erősítjük , ha pedig az egyenletesebb bőrkép a cél akkor a tónus javítót. Személy szerint én mind hármat kipróbálnám. 😄

The One Make - up Pro arcpermet 1499 - 

The One Make - up Pro sminkalap 1599 - 


! Ha legalább 2 db terméket vásárolunk a The One sminkfixáló és primerek közül akkor 1199 / db áron juthatunk hozzájuk.

Nos én biztosan beszerzem a sminkfixálót és a primerek is nagyon izgatják a fantáziám. Ti melyik termékre lennétek kíváncsiak ? Melyik az amelyről szívesen olvasnátok a későbbiekben a véleményem ? 

Az aktuális Oriflame katalógusért kattints ide !

Rena 

1 megjegyzés:

  1. The One rúzsokról szívesen olvasnék a jövőben 😊
    A gyerekeknek való csomagokat még én is elfogadnám 😍🤣❤️

    VálaszTörlés