Oldalak

2021. szeptember 3., péntek

Kedvencek 👍 és Csalódások 👎 2021. Augusztus

Múlt hónapban útjára indítottam egy új sorozatot a blogon , ennek olvashatjátok most a következő részét. Aki esetleg nem olvasta az első ilyen jellegű posztom annak elárulom,  arról van szó , hogy úgymond ez ilyen összefoglaló jellegű poszt sorozat amiben időről - időre  megmutatom milyen jellegű termékeket használok / használtam , és egy -egy mondatban kifejtem róluk a tapasztalataim , véleményem. Igyekszem mindig más - más termékeket bemutatni , hogy ne mindig ugyanazokról legyen szó. Illetve itt főleg olyan termékeket szeretnék szerepeltetni a jövőben amiről nem akarok egy külön terméktesztes posztot írni , az olyan jellegűt meghagyom az újonnan megjelenő termékeknek , kollekcióknak  stb... 




Micellás arctisztító víz rózsavízzel, száraz és érzékeny bőrre : ez egy szuper micellás víz. 
Szépen leszedi a sminkem nagy részét . a szempillaspirállal nyilván nehezebben boldogul , de azért megbirkózik vele. 😉 Nálam ez az első lépés , ezzel szedem le a sminkem ugye , majd ezt követően jöhet az arctisztító . Hagy maga után egy kis ragacsos érzetet , de miután lemostam , mert a micellás vizet le kel ! egyáltalán nem zavar. Az ára : 999 ft  ami valljuk be nem egy nagy összeg , a kiszerelése pedig : 400 ml , szóval ár -érték arányban tökéletes. 
Szóval simán újra venném , tehát ez kedvenc kategória. 

Arcradírozó gél normál és vegyes bőrre, Hydro komplexszel és 10% aloe verával : hm ... ezzel az arcradírral elég vegyes érzéseim vannak . Mivel egy géles , krémes állagról van szó azt gondoltam elvétve lesznek benne radírozó szemcsék , tévedtem , mert vannak benne és  elég nagyok ráadásul. Ennek ellenére én nem igazán érzem azt a mélyreható tisztító hatást, ugyanakkor nem szárítja a bőröm , és az tény , hogy simább is a használatot követően. 
Elhasználom , mert nem egy rossz termék ez , de nem hiszem, hogy újra veszem. 




Avon Oxypure hidratáló és bőrvédő arcpermet : az Avon egyik újdonsága. Igaz , hogy nem sokszor próbáltam eddig de már most vegyesek az érzéseim. Mindenképp pozitívum , hogy valóban hidratáltabb a bőröm miután ezt ráfújom , kánikulában jól esett ezzel kicsit felfrissíteni. Viszont ami engem nagyon zavar az az erőteljes illata , a parfümöt ha kihagyták volna belőle akkor jóban lehetnénk. 
Őszintén szólva nem tudom ... még teszek vele egy - két próbát. 

Herbária Herba Pure arcolaj : ezt a terméket viszont nagyon megkedveltem , szépen hidratálja a bőröm , simább és üdébbnek hat tőle . Csökkenti a fáradság jeleit , és a teltebbnek is tűnik tőle. 




Ezt a két terméket éppen csak megmutatom , mivel jelenleg is használom őket , de az Oriflame sajnos kivette a katalógusból 😔 viszont én is kiárusításban csaptam le rájuk , na meg nem ritka , hogy néha egy -egy katalógusban vagy ajánlatban feltűnnek. Az Optimals Hydra Matte arctonik jó választás zsíros bőrre , mert mattítja azt , anélkül , hogy szárítaná. A Royal Velvet arcbalzsam pedig egy kis csoda ha feszesítésről , hidratálásról van szó. 




Igyekszem általában úgy készíteni a termékfotókat , hogy még bontatlan állapotban van a termék , amint azt látjátok ez most nem sikerült ... 😕😬 bocsi a jövőben erre jobban oda figyelek. Bár még mindig jobb , mintha most az üres flakont fotóztam volna be 😋 

Szóval a Félig üres , félig tele 😂  Herbária tusfürdőket szerettem használni , mivel nem szárították a bőröm , nagyon jó az illatuk , nagy habokat képeztek , viszonylag tartósan érezni is őket fürdés után. 
Ezek is abszolút kedvencek lettek. 

Az Oriflame Feminelle intimdezodor egy jó döntés lehet ha sokáig akarod frissnek és ápoltnak érzeni magad az intimterületeken . Ez a termék , ahogyan a többi Feminelle termék sem,  nem okozott semmilyen jellegű irritációt vagy épp problémát. 
Mindig újra veszem őket , ha kiürülnek. 

Oriflame Feminelle intimbalzsam : csökkenti szőrtelenítés után az irritációt , a pirosságot , hidratál , csökkenti a szőrbenövekedés esélyét. 
Őt is mindig újra veszem . 




Gliss Oil Nutritive  hajpakolás : sokkal kezelhetőbb a hajam ha hajmosás után ezt rápakolom egy 10- 15 percre. Könnyen leöblíthető , jól hidratálja a hajvégeket , könnyebben kifésülhető ezáltal , puhább és fényesebb. 
Szóval ez egy kedvenc lett. 

L'Oréal Paris Elseve Dream Long regeneráló sampon : kellemes az illata , jól habzik. A tisztító hatásával sincs gondom , frissebbnek érzem tőle a fejbőröm hajmosás után. Nem vettem észre , hogy szárítaná , bár hamarabb zsírosodik is a fejbőröm ettől , de mentségére nem is zsíros fejbőrre lett kitalálva. 
Még nem tudom , hogy újra vevős lesz e , igaz még párszor használtam , majd meglátom , hogyan muzsikál a továbbiakban. 



Na ezeket a termékeket használtam / használom mostanában. Remélem hasznos volt számotokra ez a poszt. Ti próbáltátok valamelyiket ? 

Rena

1 megjegyzés:

  1. Az Elseve Dream long samponjával nekem is ilyen vegyesek az érzéseim, kellemes, jó használni de ugyanakkor mintha hamarabb zsírosdona tőle a hajtöveimnél 😔

    VálaszTörlés